Merhabalar, Hyundai i20 Team model aracım var. Team modelinde USB girişi yok. Sadece Aux girişi var. Ben bu Aux girişe Usb belleği bağlayarak Usb belleğe attığım şarkıları dinlemek istiyorum. Usb yi Aux porta çevirecek bir converter var mıdır? Bir kaç yerde aradım ama net birşey bulamadım. Mp3 playerınız varsa iki ucu jack lı bir kabloyla bu işi görebilirsiniz demişler ama ben Usb belleğide bu giriş üzerinde kullanmak istiyorum. Eğer böyle bir kablo varsa detaylı bilgi verirseniz sevinirim Detaylı bilgiden kastım Nereden bulabilirim Ne kadar civarındadır. Resimli bir şekilde bilgi verirseniz sevinirim Teşekkürler
Bahsettiğiniz şekilde bir kablo yok. Aux girişine ses çıkışı olan cihazlar takılabilir. usb belleklerde ses çıkışı yoktur.
Bir yerde birisi şöyle bir yanıt vermiş """"AUX = ANALOG GİRİŞ/ÇIKIŞ USB = DIGITAL GİRİŞ/ÇIKIŞ Bu nedenle böyle birşey im-kan-sız. Hışırtı bile duyamazsınız. Ucuz bir MP3 player alıp DIGITAL'i ANALOG'a convert etmeniz gerek... """"
Dijitali Analoga Convert Etmek Öyle Kolay Birşeyde Değildir..Deidğiniz Gibi Ses Analog Bİr Değerdir..USb İse 1 Veya 0 Dır Dijitaldir..Bunu En Basit Olarak Bir Mp3 Player Yapar.. Düzenleyen : Ersin Cerrah