Arkadaşlar; navigasyon'un kulaklık çıkışını accent era'nın aux girişine bağladım.Müzikleri oradan dinliyorum. Fakat müzik dinlerken ses geliyor.Tiz'i kısdım mı düzeliyor araba hareketsiz halindeyken.Araba hareket halindeyken gaz verince ses yükseliyor. Transmitter ile cızırtı geldiği için kablo alıp aux bağladım fakat yine ses geliyor.Gazı ne kadar çok basarsam çoğalıyor.Bunun nedeni ne olabilir? Yardımcı olurmusunuz.
<div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; "> Navigasyon sarjlı.Sarjı hemen bittiği için sürekli aracın enerjisine bağlı. Sarja takılı olduğu için olabilir mi? Bu parazit önleyici nasıl bişey ve nereye takmam gerekiyor... Düzenleyen : serkan0544
Fm transmitterı kullanırken şarj aletini taktığınız sokete usb kablosunu takın cihazın..o zaman ses net geliyo..Cihazda harici anten olmadığından anten görevi görüyor. Düzenleyen : Burak Çevik
eskiden yaşardık o problemi gaz verdikçe teyptende ses gelirdi...hala o kadar kötü buji kabloları var mı yahu?????