Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Autoshow 2017

'Sohbet' forumunda smtsmt227 tarafından 29 Nisan 2017 tarihinde açılan konu

1. smtsmt227

smtsmt227 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3,591
    Ad Soyad:
    Abdulsamet
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Arkadaşlar istanbulda olupta autoshow fuara giden varmı var ise genel olarak nasıl bu sene görüşlerinizi varsa paylaşmak istediğiniz resim video paylasmaniz ricasıyla : ) [​IMG]

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. onursumer

onursumer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,202
    Ad Soyad:
    Onur Sümer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 CRDİ (2007-2012) FD
    geçen hafta sabahtan basın açılışına gitmiştim açıkcası en kısa gezip çıktığım fuar olarak tarihe yazdım diyebilirim

ufak notlar halindee yazarsam aklımda kalanlardan vw,seat,skoda,audi,bmw,porsche,ferrari gibi markaların eksikliği çok hissediliyordu

ama yenilik incelencek şey yokmuydu vardı tabi , hyundai de yeni i30 resimden çirkin fakat yakından iyi geldi , 1.6 tgdi çift kavrama şanzımanla elantra sport cidden harika

toyotada hybrid show var :) lexus için yorum yapmaya gerek duymuyorum , peugeot sport lar başarılıydı , honda typer yakından dahada hoşuma gitti ,nsx için duşunulen rakamı duyduktan sonra hayırlı işler diyorum :D

alfa romeo giulia quadrifoglio sanırım son zamanlarda yapılmış en iyi sedan hatta benim gozumde super sport harika otesi olmuşz çizkiler vs hobi için bir araç alıcak olsam 800-900bin bütçem olsa listemde olurdu :D

mercedes için aslında çok fazla yorum yapıcak şey yok , yeni e coupe eski cl nin yerini almış gibi duruyor başarılı ve oldukca hacimli

ford fosus st harika duruyor fiyat haric :D focuslarda st line paket diye birşey gordum onceden varmıydı bilmiyorumda bence iyi bir duşunce

fiat 124 spider resimlerde gozuktuğunden daha iyi aslında 150-160bin bandında sıfır cabrio olarak bakıldığında da çok alınası duruyor fakat tavan yüksekliği vs biraz sıkıntılı yani ben rahat bindim 1.75 boy biraz daha uzun olsam rahatsız olabilirim sanırım

aslında bu fuara uyguna pazarlıkla fiat 500c alırım niyetiyle gitmiştim fiyatlar hayal kırıklığı kafayı yemişler sıfır araba bu saatten sonra alınmaz diyorum :)

he bide son olarak generali sigorta delorean getirmiş gormek iyi oldu :)

3. smtsmt227

smtsmt227 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3,591
    Ad Soyad:
    Abdulsamet
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Çok teşekkür ederim :)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi