Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Autoking memnuniyetsizliği

'Sohbet' forumunda pasaoglu tarafından 9 Mayıs 2013 tarihinde açılan konu

1. pasaoglu

pasaoglu Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    225
    Ad Soyad:
    Mustafa
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Aracımı aldığımdan beri arka tamponun sağ köşesinde çarpma izi vardı ama pek önemli bişey değil diye üzerine rötuş yapıp kapatmıştım ama tampon yerinden oynamıştı ve biraz kasma vardı ben de kaskonun anlaşması var diye autoking e götürdüm;
    2 günde çıkacağını söylediler tamam dedim,
    2 tane boya hakkımı alacaklarını söylediler mesafe büyük ona da tamam dedim.
    Ama farkettim ki 2 boya 1 tampon tadilatı hakkımı almışlar, ona da tamam dedim.

Bu gün aracı almaya gittiğimde farkettim ki tamponu yerinden hiç sökmeden boyamışlar. Durum böyle olunca bizim tampondaki dengesizlik aynen duruyor. Sadece üzerine boya atmışlar ama attıkları boyada da çiziklerin yerleri aynen belli oluyor. Oraya ilk gittiğimde arabanın başında olan arkadaş tamponun kastığını ve ancak bu kadar takıldığını söyledi ben de aracı o şekilde teslim almayacağımı söyleyip içeri girdim. İçerideki görevli hanımla aracın başına geldik ona da mevzuyu anlatıp tamponla kaportanın arasındaki boşluğu ve boyadaki izleri gösterdim, bana hak verdi aracınız bi gün daha kalsın belki içten bi hasar vardır ustalara tekrar göstereyim dedi. Düzelteceklerinden hiç umudum yok, böyle bi durumda ne yapabilirim, bunları kime şikayet edebilirim?
    Yer Autoking Kocaeli-İzmit

2. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    bu devirde kimseyi kimseye şikaet edemezsin kardeşim... ne yapcaklar dükkanlarına kilit vurup bu adamlar asla çalışmasın damgası mı yicekler... tabiki de hayır... bu yüzden yapacağın tek şey bu ve benzeri yerlerden uzak duracaksın... çevrendekilere de yaşadığın durumu paylaşcaksın ki müşteri sayısı git gide azalsın... sonra kendi kendine kilit vurup gitsin... müşterinin vereceği en iyi cevap budur...

3. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Geçmiş olsun inşalah halolur. Şikayet etmek istiyorsan Auto King, merkezine ve kasko firmana durumdan haberdar et.

4. ftamirci

ftamirci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    45
    Ad Soyad:
    Faruk Tamirci
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    geçmiş olsun kardeş. benimde benzer bir olay ankarada başıma geldi. arka tamponda benden önceki sahibinden kalan hafif bir boya hasarı vardı. kaskonun mini onarımından yaptırayım dedim. yaptırmaz olaydım. adamlar arka tamponun el kadar boyanacak yeri yerino tamponun sol tarafını komple boyamışlar, bide rengini tutturamamışlar. kabak gibi boyandığı belli oluyor o bölgenin. bide arabanın her tarafı boya tozu olmuş. neyse adamlara dedim niye sol tarafı komple boyadınız hemde rengi utturamamışsınız diye. verdikleri cevap. abi komple boyamadık, renk tutsun diye vernik attık, tampon plastik olduğu için rengi ancak bu kadar tutuyor. sinirimden ne yapacağımı bilemedim. servis şefine durumu bildirdim, adam baktı, haklısın abi dedi. araç kalsın 1 gün daha bizzat ben ilgileneceğim dedi. neyse yeniden boyamışlar, bu sefer biraz daha renk tutmuş ama yine yeterli değil. şefin iyiniyeti ve olumlu yaklaşımından dolayı artık sadece nasihat ettim. autoking gibi firmalarda çalışacak ustaların daha tecrübeli ve işinin ehli olması gerekir. adamlar nerde işe yaramaz, piyasada tutunamayan , ucuza çalışacak elemanları topluyorlar. bide işyoğunluğunu üzerine koyunca, sanki bedava yapıyorlarmış gibi baştan savma yapıyorlar, özenmiyorlar. bidaha da boya için kolay kolay gitmem. çamurlukları vs. boyamadıklarına şükrediyorum.
    artık boya kardırıp, memlekete gidince abime boyatacağım yeniden. bide pasta cila atacağım. bidahamı tövbe.

5. kadirkamboz

kadirkamboz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    31
    Ad Soyad:
    salih yavuz
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    benimde geçen hafta ışıklarda beklerken arkadaki araca vurdular oda kaydı benim araca vurdu. arka tamponda çizikler oluştu herhangi bir darbe olmadı. kaskosu vardı ama arkadan vurulduğu için karşı tarafın sigortasından yapılır dedi servis. işlemin hızlı olması için sizin kaskonuzdan yapalım sonra kasko karşı tarafın sigortasından alsın kaskonuz delinmez dediler. güya hızlı olacaktı. aracı kazadan 1 hafta sonra teslim aldılar. çizikler için tamponu söküp derin birkaç yerine macun çekip tamponu komple boyadılar.bu işlemde 4 gün sürdü. araç bitmiş ama haber bile vermiyolar. ben aradım aracınız bitmiş gelip alın dediler. neyse gittim güya yetkili servis. attığı boya çizik yerleri belli bazı yerinde boya içinde kumlar var bir yerinde çukur kalmış. ustayı çağırdım sonra gel pastayla düzeltiriz dedi. izmit fertan otodan hiç memnun kalmadım. aracı sıfır aldım. alırken kaskonuzu burdan yaptırın bir kaza durumda hemen yaparız demişlerdi. herşey satana kadarmış. tampondaki çizik için arabamı 2 hafta kullanamadım. yani söyliyeceğim ister yetkili servise yaptırın ister dışarda bir yere adam gibi iş yapan insan bulmak çok zor..

6. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Bursa autokingte arka çamurlukla tamponun birleştiği yerdeki sürtmeyi yaptırdım. Tamponu Sökmeden yapmışlar. Arası 2 sene geçmeden paslandi. Para ile olsa 1 kuruş vetip iş yaptırmam. Kasko bozmama olayına dua etsinler

Samsung Galaxy S3 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

7. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    şimdiki kaskom autozenith die bi firmayla anlasmalı aracı götürdüm tampon köşelerinde vuruklar vardı sadece boyası kalkık ordaki bayan inceledi bu mini onarıma girmez önceden boyanmıs bu tampon dedi.bende sinirle kardesim 7 yıllık araba heralde vurukları olucak dedim önceden istersem yüzkere boyatırım mal benim değilmi dedim sert çıkısınca suan doluyuz aracı alamayız siz yine bi getirin baska yetkilimizde bi baksın dedi.bende bidaha götürmedim aksi gibi dün babam camurlukla tamponu sürtmüs çamurlukta cizik olmus ve yamulmus mecburen yarın götürcem bakalım mini onarımdan halledebilcezmi elim mahkum olduğu götürmek zorundayım...

8. caner32

caner32 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    caner suner
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    King de aracı teslim alırken bi form doldurtuyolar yapılan işlemle ilgili bi nebze memnuniyet formu eğer doldurduysanız size geri dönüş yaparlar buna benzer bi olay bende yaşamıştım

9. AdemOcakli

AdemOcakli Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    Bu tür problemller yüzünden aracımı hep dışarda kendi ustama yaptırırım tanıdık olduğu içinde kaskodan ödeme çıkınca parayı götürüp ustaya veririm hiç bir zamanda problem yaşamadım sanayideki tecrübeli bir kaportacının ve boyacının yerini asla servisteki ustalar veya auto king personeli dolduramaz.autokin'in en iyi yaptığı şey plastik tamir işidir

10. PLatooN

PLatooN Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    23
    Ad Soyad:
    Özkan P.
    İnternetde bir sürü şikayet siteleri var bence bunlardan birine şikayetini belirtmelisin belirtki internetten o firma sorgulandığında ne haltlar karıştırıyorlar belli olsun Hiç erinme hemen şimdi yap

11. vatan11

vatan11 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Sanayi bölgelerinde tampon kaynağı ve boyasını süper yapabilen kaporta ve boya ustaları var. Arkadaşlarımdan biliyorum. Auto King sanırsam bölgesel olarak ustalık farklılığı gösteriyor. Era arabayı yeni aldığımda önceki sahibi ön konsala koku takınca cd çaları tutan plastik tırnaklar gevşemiş, teypte açıklık vardı, yerine oturmuyordu. Resmi servis biz yapamayız dedi. Genişleyen plastik yuvayı Auto Kinge götürdüm çok güzel tamir etti ve cd çalar konsolu tırnaklarına tam olarak geçti. Anlayacağınız Auoto King bölgesel olarak ustalık farklılığı gösteriyor.

12. AdemOcakli

AdemOcakli Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    Bölgesel ustalık değil sadece ellerinde o tür tamiratı yapabilecek iyi ve kaliteli alet edevatı var orda kullanılan takımlar sende olsun biraz tecrübe ile her işi yaparsın yani senin anlayacağın alet çalışır el öğünür davası.

13. pasaoglu

pasaoglu Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    225
    Ad Soyad:
    Mustafa
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Ustadan ustaya elbette fark vardır ama yapacağı iş çok ustalık gerektiren birşey değil. Yapması gereken tek şey üşenmeyip tamponu söküp yeniden takması, boyada da izler var ama hadi onu geçtim nasıl olsa tampon, yarın yine gelip birileri sürtecek. Elimden gelse aracımın bütün işlerini kendim yapıcam ama adamlar profesyonel diyoruz işini iyi yapar diyoruz her defasında bi sıkıntı oluyor. Gerçekten de işin iyi yapılması için ya aracınızın Mercedes Ferrari vs olması gerekiyor yada ustanın tanıdık veya akrabanız olması gerekiyor.

Bu Sayfayı Paylaş