Bayanlar beyler.başlıkta ki araç hakkında deneyimi olanlardan bilgi alabilirmiyim.5 kapılı otomatik olanından bakmaya başladım.nette cok fazla bilgi ve türkçe içerikli test sürüşü tarzı videolar bulamadım. SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
VAG grubu olacaksa illa; a1 yerine aynı kombinasyon golf diyorum.. a1 den her anlamda iyidir. 7 ileri kuru kavrama şanzımana sahip aracıns servis geçmişi sorgulanmalı ve mümkünse kavrama veya mekatronik değişmiş olmalı derim, bu zamana kadar değişmemiş ise ihale size kalabilir..
Emre bey bu araç tamamen hanımın isteği doğrultusunda bakılan bir araç.şimdiki aracım i20 manuel.hanım ehliyet alacak mecbur otomatik ve küçük bir araç gerekiyor.bu araçta gösterdiğim araçlar içinde hanımın istediği tek araç.yoksa haklısınız golf daha mantıklı.alırken kesinlikle yetkili servis bakımlı araç alır ve eksperini yaptırırım.şu anki aracımdan hacim olarak bu araç bagak konusunda kötü.ama oda bizim için çok önemli değil.motor olarakta 1.4 tsi 122 bg lik motorlar ile aynı olduğunu öğrendim SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
motor şanzıman piyasada zaten biliniyor o konuda problem yok.. a1 i gereksiz pahalı görmüyorsanız eğer zaten başka bir pürüz olacağını sanmam
ilk araç olarak parçası aşırı pahalı araçlardan uzak durmanızı tavsiye ederim. en azından acemiliği atana kadar eski kasa i10, yaris, micra gibi araçlar öneririm.
Emre bey i20 nin otomatiklerine bakıyorum fiyat olarak 70-80 arası.he A1 lerde bu fiyat bandında.fark olarak a1 lerin model olarak 2011-2012 lerini bu fiyatlara alabiliyorum.mecbur küçük otomatik araç alıcaz piyasa genelide fiyatlar böle.a1 de ama otomatik vites konusunu dediğiniz gibi çok iyi araştırmam lazım SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Serdar bey bu araç evin 2. aracı olmıcak.elimdeki i20 yi satıp bu aracı alacağım.şimdi elimdeki i20 yi verip düşük model i10 veya yaris almak istemiyorum.çünkü ileride tekrar a1 tarzı bi araç almak istediğimde fiyatlar bu seviyede olmıcaktır.eve 2. Bi araç alacak olsak i10 2010 modelleri felan tam hanımlık araçtı aslında.aracı hanıma diye alıyoruz ama çoğunluğu ben kullanırım. SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam a1 ile fiyatlar neredeyse aynı.he yürütme maliyetleri elbette farklıdır yılda 10.000 km yapmayan biriyim onun için çok önemli değil.şu anki aracım manuel i20.neredeyse aynı fiyatları vereceksemde audiye bineyim diyorum.hanımda bu tarz araçlar içinde a1 i çok beğeniyor SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1-2 haftadır bende az km.yüksek model 1.2tsi lere kötü takıldım. ama dsg işi kafamı bulandırıyor baya
Hocam arkadasım 2012 model sıfır ibiza almıştı 100.000 km yaptı en ufak bi sıkıntı yaşamadı.neredeyse tamamı istanbulda kullandı. Sene başında sıfır leon aldı.galiba biraz şans işimi diyelim.ama çok keyifli dgs artı tsi. SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladığım kadarıyla eşiniz bu aracı begenmiş yani alacağınız araç belli. Geriye temizini bulmak kalıyor. Dsg araç servis bakımlıysa sorun olmuyor, en son eniştenin 2015 1.2Tsi Leon'un değiştirdiler garantisi bitmiş, 400tl işçilik almışlar sadece araba 35bin kmde. Gerçi o arabanın şanzımanı en baştan sorunluydu da çözülmüş oldu.
zaten a1 seçilmiş görünüyor. yani ne desek birşey değişmeyecek. motoru ve şanzımanı öyle ya da böyle temizi bulunursa dert olmaz.
Hocam forumları okuyorum yorumlara bakıyorum pek kafamızı ağrıtacak bi araç gibi durmuyor.ee bide hanım faktörü var.her türlü otomatik modeli yüksek bu segmentte bi araç için 70-80 bin liraları vereceğiz.çok öyle konfor arayan biri değilim.şimdiki aracımda konforlu bir araç değil açıkcası.a1 i alabilirsek 5 6 sene rahat bineriz.ben küçük kasa araçlar seven biriyim.inş gönlümüze göre bir araç bulabiliriz.malum sitede genelde yüksek km li araçlar mevcut.aramızda kullanmış olan arkadaşlar olsaydı yorumları benim için (sizinkilerde değerli) çok değerli olacaktı.bazen insan mantığı ile değil duyguları ile hareket etmek zorunda kalıyor SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi