Arkadaşlar istanbul avrupa yakasında atiker gaz sistemi aracına taktıran varmı,varsa işin ehli bir yer tavsiye edebilen memnun kalan arkadaşların yardımcı olmalarını istiyorum.
Forumda bir arkadasın basına aracına lpg taktırdıktan sonra talihsiz bir olay gelmişti. Bunun üzerine servis ve lpg i takan firma arasında hatanın sebebi kimin sucu olmadıgı henuz belli bile değilken, Lpg fdirması " cevre otogaz" sorumlulugu ustune alıp motorun masraflarını karsılamıstı. Bunun uzerine de bir cok kişi o firmaya gitmişti. Forumun arama motorunu kullanırsanız eger konu ile cok detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Arupa yakasında Çevre otogaz ı önereceklerdir size. http://www.cevreotogaz.com/tr/index.asp
2006 elantra atiker montajı 2005 elantra atiker montajı (çevre otogaz) Accent Lpg Takıldı (Çevre Otogaz) Çevre Otogaz ve Elantra XD2 Atiker Kit Montajı sonunuda lpg taktım erama Atiker bayisi Çevre otogaz hakkında...
bi aracımıza atiker taktırmıştık burnumuzdan getirdi ucuz etin yahnisi aynı fiyata italyan tomesetto taktırın çok çok daha iyidir pişman olmayın sonradan.
Siz niye tomosetto taktırmadınız? Ucuz etin yahnisi diyip atiker'i kötülüyorsunuz, sonrada aynı fiyat (yani ucuz) olan tomosetto'yu öneriyorsunuz. Bu çelişkili olmuş. Forumda her markadan kullanıcı var, en çokta atiker olduğu halde belkide en az şikayet bu kitten. Kaldıki kitin kalitesinden çok montaj çok önemli. BRC taktırıp arabayı yakıcam diyenler montajlarındaki hatalar düzeltildikten sonra burada distribütöre teşekkür ettiler. Sizde keşke burnunuzdan getiren kit yerine montajcınıza özen gösterseydiniz.
bundan önceki aracımda da (lada vega ki ladalaralpg pek uymaz)atiker vardı en ufak bir problem yaşamadım. şimdiki aracıma da atiker taktırıdım. şu ana kadar bir problem yok. bundan sonraeğer bu arabayı satıp yinebenzinli bir araç alacak olursam gene atiker taktırırım. çünkü ustama güveniyorum. Düzenleyen : atakan53