sabahları çalışmama soğukken benzinde tekleme çalışıp hemen stop etme kusurlarını atiker sonunda hata bizden dedi ve arabamla ilgilenme kararı aldı. istedikleri önce lpg yi resetlediler lpg nin sigortasını çıkarıp lpg den ayırdılar bujileri değiştirttiler 400 km benzinde kullan gel deiler gittiğimde merkezden ayar yapacaklar. ayarı bayi değil ana merkezden uzaktan kumanda sistemiyle merkez ayarlayacak. hasılı sonunda bizim forumdaki arkadaşların dediğini atiker kabul etti daha önce hep motorcuya şutluyorlardı ilgilenmiyorlardı. sonuçları sizinle paylaşacağım.
Umarım sorununuz en sağlıklı şekilde çözümlenir.Dediğiniz gibi sonucu bizimle paylaşırsanız seviniriz.
arkadaşlar şuan lpg siz 200 km yaptım ve sıkıntıların yüzde seksen oranında azaldı umarım lpg yi deiyi ayarlarlar ve bir daha sıkıntı yaşamam. lpgli sonuçları ve süreci sizinle paylaşacağım
Ayarı yapan ustanın yetkinliği marka kadar önemli bence eski şahinim varken Çankırı da tek bi yer var orda ayarlattım bi kere bi türlü düzen tutmadı. Gittim söyledim bi sürü bahane yok subap ayarı yok buji vs. idare ettim snra memlekete Kayseri'ye gidince ordaki tanıdık ustamdan ayarlattım mis gibi olmuştu. Şimdi yumurtama da lpg taktırmak istiyorum ama Atikerin Safe&Fast OBDII sini mi yoksa klasik Brc mi taktırsam diye tereddütteyim...
arkadaşlar atiker genelmrkezden ayarlamayı yaptı çok şükür hiç bir sorun kalmadı bakalım 500 km oldu sorun yok inş da olmaz. benzin her derdin devası kullanınca bir depo hata sıfırlanıyor.
bende eski arabamda uzun yollarda benzin kullanırdım. lpgden pek farkı olmazdı. ama performans olarak lpgyi ikiye katlardı. şehir içinde ise lpg kullanırdım. arada sırada benzini tavsiye ediyorlar..