2000 model 1.5 hundai aracıma atiker sıralı sistem taktırmayı düşünüyorum fiyatı 1200 lira diyorlar simit tanklı sıkıntı olurmu arıza lambası yanarmı şu an benzinle 450 lira yakıyor lpg ile ne kadara düşer şehir içi bilgi verirseniz sevinirim
valla arkadaşım bende 94 sonata var 2,0 motor baharda taktırmıştım atiker sıralı simit tank çok memnunum açıkçası benzinde şehir içi 55 krş yakıyordu şimdi şehir içi 29/30 krş uzun yol 24 krş yakıyor nazar değmesin hiç sıkıntım olmadı . lpg de markadan ziyade montajı yapan uıstanın önemi büyük diyorlar tecrübeli dostlar fikir için yardımcı olacaklardır
Atikerde iyidir tasarruflu olur tabiki ama bütceniz yeterli ise hyundai italyan brc li dönüşüm kiti süper... yani araç her anlamda bi başka oluyor...
Memnun kalırsınız bende 1.3 admire aracıma taktirdim uyum tam performans kaybı sıfır ancak isin ehli ellerde yaptırın mutlaka hayırlısı olsun..
Benim aracımda atiker var 2009'da takılmış. 15 bin km'dir ne ayar yaptırdım ne filtre değiştirttim hiç bir sorun vermedi. LPG ile 100 km'de Kışın şehir dışı 8.5 şehir içi 9.5-10 litre civarı Yazın şehir dışı 7.5-8 litre şehir içi 8.5-9 lt arası yakıyor. Tabi kullanım tarzına, lastiklere, motorun ısınmasına filanda bağlı ama ben ortalama bir değer söyledim.
Konyada iyi tecrübeli usta varmı bildiğiniz arkadaşlar benim tanıdık birine taktırdı yeni skoda fabia ya 35 kuruş yakıyor dedi pişman olmuş taktırdığına usta önemli
Benim otomatik vites. LPG 3 tl den. Yumurta kasa ş.içi 30-33 krş. Ş.arası 22 krş. 2005 Elantra ş.içi 34-39 krş. Ş.arası 22 krş.