Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Atiker Safe-Fast

'LPG Sistemleri' forumunda kelordekyavrusu tarafından 16 Ocak 2011 tarihinde açılan konu

1. kelordekyavrusu

kelordekyavrusu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Arkadaşlar
    perşembe günü LPG'ye zorunlu geçiş yaptım.
    Ruhsata işletmeyide şimdilik düşünmüyorum.
    Kaskoyu nasıl yapacaz onuda bilmiyorum.
    Dün depoyu Shell'den fulledim takribi 40-41 lt LPG ile 370 km yol yaptım.Hızım 120-160 arası 4 kişi ve bagaj dolu idi.nerden baksanız araba 1600 kg civarı vardı.yola müthiş oturyodu ve hiç savrulma olmadı.
    çözmem gereken soru işaretleri;
    -370 km 41 lt çok değil mi?? 92TL / 370 = 25 kuruş/ km biraz fazla geldi bana.benzindede uzun yolda 28 kuruş yakıyodu zaten uzun yolda.
    -çeyrek depo benzin almıştım.yol boyunca benzin ibresi hiç düşmemesine rağmen yol bilgisayarında gidilebilecek mesafe 160 km den başlayarak sürekli düştü ve 50 km nin altına gelince bildiimiz ------ çizgiler görünmeye başladı ama depoda çeyrek depo benzin hala duruyodu.bilgisyar benzin deposundan sinyal almıyormu benzin depoda durduğu halde neden böyle yaptı anlamadım.denemek için 20 TL daha benzn aldım bilgisyar gene ---çizgi çizgi göstermeye devam ediyor.
    arabam 13600 km de ve 21 aylık daha acaba hava filtresini değiştirsem yakıt düşermi veya LPG'ciye gidip bi ince ayar dahamı gerekir?

2. isar

isar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    verdiğiniz değerler normal, kafanızı takmayın. aracınızın keyfini sürün.isar otogaz

3. kelordekyavrusu

Alınan Beğeniler:
    5
    peki yol bilgisayarının kalan mesafeyi gösteren bölümünün şimdi ne kadar benzin alırsam alıyım çizgi çizgi çizgi göstermesi ile ilgili düşünceniz nedir? normalmidir budurum? Artık depomdaki benzin ile kaç km dideceğimi artık bilemeyecekmiyim??

4. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,971
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Çeyrek depo varsa kalan mesafeyi göstermesi gerekir, başka bir sıkıntı var sanırım.
    Düzenleyen : Serdar

5. kelordekyavrusu

Alınan Beğeniler:
    5
    çeyrek depo var şu anda...
    Durum şu şekilde;
    başalngıçta çeyrek depo vardı..
    LPG ile 370 km uzun yol sonrası LPG bitti ve otomatik benzine geçti. bi 100 km kadar benzinden sonra tekrar LPG ve benzin aldım.Depo ibresi çeyreğe geldi lâkin bilgisyar - - - şeklinde kalan menzili gösteriyor halbuki 150 km gibi bir rakam ile menzili göstermesi gerekir..

6. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    7 lt benzın alırsan cızgılerın kaybolup yenıden kalan km yı gosterecegını goreceksın

7. h.f.koca

h.f.koca Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Forum dahilinde büyük harf kullanmıyoruz.Öncelikle kendinizi tanışma bölümünde tanıtırsanız seviniriz

Düzenleyen : Levent

Bu Sayfayı Paylaş