Atiker Safe FAst OBDII hangi tip Hyundailere uyumlu? Konu hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa memnun olurum.
Hyundai motorları ile piyasadaki bütün LPG sistemleri uyumlu. OBD versiyonlar kullanım anında yakıt parametrelerine göre daha verimli enjeksiyon yapabiliyorlar.
SAYIN: falcon KISACA ÖZETLEYİM Atiker Safe FAst OBDII. (OBDIIDEN ALMIS OLDU SİNYALLARLA KENDİ AYARINI KENDİSİ YAPAN SİSTEMDİR.) Düzenleyen : recepotogaz
muharrem abi çok irdeleme lpg taktıracaksan atiker gül gibi yeni aldığım dahil 2 kere kendim montaj yaptırdım 3 kere atiker takılı idi çok şükür hiçbirinde sorun yoktu. takılacak birşey yok
Selam arkadaşlar bende atiker taktırdım daha dün şimdilik problem yok işallah olmaz ve atiker diyorum https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif
önceki getzimde de şu an kulladığım getzimde de ikiside otomatik olmasına rağmen atikerde en ufak bir sorun yaşamadım montaj yaptırdığım kişi de aynı belkide ondan dolayı
selam arkadaşlar bende 4 gün oldu taktıralı safefast gayet memnunum benzinle ayırt edilmeyecek kadar güzel fakat tek şikayetim gaza yüklendiğimde araçtan garip bir ses geliyor yarın göstermeye gidecem hayırlısı olsun
ben hyunsdaimde 3 yıldır daha önce de farklı marka arçlarda atiker kulandım.ok memnunum . bir kez arıza yaptı. bozulan parçayı garanti apsamında ANINDA yenisiyle değiştirdiler. onarmadılar değiştirdiler. müşteri menuniyetii ön planda . serviste de mükemmeller. bence atiker gayet iyi ve ekonomik..
Muharrem abi senin arabanda admireymiş bizim araç ticaride 242.500 km oldu öyle büyük bir problem çıkarmadı bana sorarsanız ben tavsiye ederim hem fiyatı da diğer kitlere göre dahada ucuz. Düzenleyen : sarıaccent
Bende cumartesi bir aksilik olmazsaSafefast Sıralı Otogaz Sistemleri 4 Silindir OBDII SR03 veyaSafefast Sıralı Otogaz Sistemleri 4 Silindir OBDIItaktıracam insallah.. Emmioglunun bir arkadası varmıs. ona taktırcaz. OBDII nin atikerde uygulanıyor olması cok iyi olmus. Eskiden pahalı systemlerde uygulanan bir seydi. O yüzden, OBD Ecu li bir sistem olsun istedim. Fakat, SR03 un ne oldugunu anlamadım. OBDII ecu li kiti 1100tl e, OBDII SR03 lüsünün ise 1150 tl e takıyorlarmıs. Fiyat farkı dısında extra ne gibi bir özelliktir bu, bilen var mı?
cuma akşamı yola cıktım istikamet balıkesir akçay halkalıda depomu opetten fulledim gelibolu feribota binmeden bir daha fulledim 280 km yapmışım 45tl.gaz aldı.toplam 1100 km yol yaptım 185tl.lik gaz kullandım .bence iyi bundan iyisi şamda kayısı. safe fast den vaz gecme
Arkadaslar selam, ben atiker yerine prince ile görüştüm ve taktırmaya karar verdim. aracım ix20 1.6 otomatik tavsiyeleriniz benim için çok önemli dönüşlerinizi rica ediyorum