öncelikle herkese hayırlı kandiller.benim admire 1.3 aracım 1 haftadır araçta gaz varken sinyal verip benzine geçiyordu.gazcıya gittim bana gaz beyni değişecek dedi bende 200 tl verip değiştirdim biraz gezdikten sonra.aynı sorun yekrar nüksetti tekrar gazcıya gittim bu seferde map sensörü arızalı dedi.sevgili forum arkadaşlarım bu konuda bana yardımlarınızı esirgememenizi istiyorum
önce 200 tl nizi geri alın eski gaz beynini takın. sonrada başka gazcıya gidin regülator basıncını ayarlatın. sorun devam ederse parça değişimlerine bakın
gitmediğim gazcı kalmadı kardeşim ama hepside aynı şeyi söyledi.araca lpg yaptırdığım yer bile aynısını söyledi bana gaz beyni bozukmuş diye bende sinirden parçaladım regülatörü
geçmiş olsun diyim öncelikle. aslında istanbul gibi yerde kaliteli ustalar vardır illaki. hem sistem atiker demişsiniz her yerde parçası bulunur ve ucuz sayılır. forum da reklamı olan çevre otogaz var çok kişi gitti hepside memnun
çevre otogazın sitesine baktımda bu map sensörün fiyatı yazmıyor acaba bu konuyla alakalı kiminle görüşsek?yada benim bu sorunumu yönetici arkadaşlar bir değerlendirirse çok sevinirim
Konuyu daha cok okuyan ciktikca cevap verenler olacaktir HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
aracımdaki sorun giderildi sorun map sensöründeymiş değişti sorun kalmadı şimdilik inşallah bir daha tekrarlamaz