Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

atiker lpg taktırıyorum pazartesi ama....

'LPG Sistemleri' forumunda centub tarafından 5 Haziran 2010 tarihinde açılan konu

1. centub

centub Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    herkese ii akşamlar abilerim kardeşlerim benim 2008 model accent eram var 1.4 benzinli bu araca atiker marka lpg taktırıcam şuanda şırnak ta çalışmaktayım nasipse cuma günü senelik izine çıkıyoruz ve 2 memleket yapçez önce karadeniz sonrada izmire ve aydına hatta ufak birde ege turu var ufukta nasipse yani şunun için anllattım gidip gelene kadar 24 günlük izinde 6000-7000 kiloöetre yol yapçaz araba şuanda 56600 kilometrede pazartesi atikeri taktırıcaz burdaki işçilik pek tasvip etmesemde yapçak bir yolum kalmadı 890tl ye 12 taksit yapçak usatyla görüştüm çokda sıkıştırdım sabah veriyorsun öğlen gel al diyor başında durmana yada bakmanan gerek yok diyor (benimde en uyuz olduğum laf budur) neyse iştye durum bundan ibaret ben stepneye taktırmayı simit tüp hayal ediyorum forumu baştan sona tek tek okudum başkaca tavsiye edebileceğiniz bir farklı durum varmı okuypta yardımcı olanlara şimdiden teşekür ediyorum biraz uzun oldu kafanızı yordum özür diliyorum bakalım pazartesi resimli de göstercem allah nasip ederse.....

2. centub

centub Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  3. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    hayırlısı olsun bende yakın zamanda taktıracağım. dikkat edeceğin nokta olarak benim bildiığim enjektörlerin borularını mümkün olduğu kadar kısa tutsunlar. birde tamponu deldirme bence tamponun içine koysunlar depo çıkışını. göstergeyide senin için neresi uygunsa söylersin ona göre takarlar. bunları baştan konuşmazsan onlar kafalarına göre takabilirler.

4. centub

centub Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam önerilerin güzeldi bunları not aldım ve aynen söylicem pçoksaol ama aklıma bişi talıdı abi bu depo çıkışını tamponun içine nasıl koyuyorlar abi ? mesela gaz alcam pompayı tampon içindemi alcak?

5. mursel_balci

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    tamponun hemen arkasına koyuyorlar gaz alırken sorun çıkmaz.

6. centub

centub Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ok hocam ilginm alakan ve önerin için teşekür ediyorum dediğiniz gibi apçam ve sanada hayırlı olsun şimdiden tavsiye ederimm

7. mursel_balci

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    rica ederim ne demek https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

8. centub

centub Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    fast multifast ve safefast olayı ney hocam bilgisi olan varmı?

9. hasan37

hasan37 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ECU farkı(ayar çokluğu) çalışma mantığı aynı.

10. centub

centub Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya internette epey araştırdım ama araştırdıkça kafam karıştı bir sürü çeşitleri var atikerin ana sayfasından baktım epeycene ah be isatnbulda olmak varmış bey a baya güzel montaj yapmışlar resimlerine bakıyorum da......

11. gokeri06

gokeri06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    29
    Ad Soyad:
    Gökhan Güneri
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Atikere mail at aracının özelliklerini söyle onlar sana cabucak döner fast mı multifastmı....

12. centub

centub Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    saol gökeri kardeş bunuda denyicem çok saolun önerileriniz için :):):):

13. krmzseytan

krmzseytan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben geçenlerde 1.3 accent ime tüp taktırdım tüp taktırmadan önce benzinde 21-13 kr arası değişen miktarda yakıt tüketimi vardı şimdi tüpte boş depoya 10 TL gaz attım gaz litre fiyatı 1.92 TL ydi şu anda arabam o gazla 70 km yol yaptıdaha ne kadar gider bilmiyorumbu da şimdilik 14 kr ye denk geliyo eğer gerçekten aracın seni zorluyorsa taktırman gerekli bencehttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifben atiker taktırmıştım konyada oturuyorum baya bi araştırdım burda iyi bi usta buldum bölge bayisiymiş işcilikleri de baya iyi çok şükür şimdilik hiçbi sorun yok olmaz da inş... bu arada ben de çok araştırdım hepsine baktım artık araştırmıycm nolursa olsun taktırcam dedim pişman değilim bence tüp olayında markadan çok usta önemli kesinlikle buna inandım inş sizin için de güzel sonuçlar olur.. aklınıza takılan merak ettiğiniz sorular olursa yardımcı olurum

14. centub

centub Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam çok saol cevap için içim baya rahatladı bakalım yarın ayrlayamazsam en geç salı günü taktırıyorum allah nasip ederse bende atikerimi gene bir sorunum olursa saan dönerim çok saol.....

15. krmzseytan

krmzseytan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    rica ederim inş sorun yaşamazsın güzel bir işcilikten sonra tüp alacağın yerleri iyi araştırmanı tavsiye ederim bu da forumumuzda rahatça ulaşabileceğin bi bilgi iyi günler ;)

Bu Sayfayı Paylaş