Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Atiker lpg sorunumu

'LPG Sistemleri' forumunda ramyu tarafından 25 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

1. ramyu

ramyu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar benim aracımda eski düzen lpg takılı fakat aracım 2.0 16v enjeksiyonlu motor.Aracın kontağını kapatınca rçle aracı benzine alması gerek ve sonraki çalıştırmada benzin ile çalışıp sonra lpg ye geçmesi gerekir diye biliyorum.Fakat bende ilk marş ta birtürlü araç çalışmıyor ve iki ve üçüncü marşta nihayet.Marş motorunu zorlamak istemiyorum.Atiker ustasına gösterdim usta normal abi atikerler marşa basar basmaz hemen lpg ye geçer dedi garip değilmi yani bi 15-20sn ye sonra geçse araç çalıştıktan sonra diyorum o zaman BRC falan taktır dedi onlar öyle bazısıda araç 2000-3000 deviri görmeden lpg ye geçmez dedi doğrumu bunlar ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.Saygılarımla

2. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Sıralı sistem taktıracaksınız..Bu kadar basit

3. veydel

veydel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    veysel
    Yaşadığınız Şehir:
    21-DİYARBAKIR
    Araç Modeli:
    PSA
    benim eski aracım 97 accent gls idi. motor enjeksiyonluydu ama biz tuttuk eski sistem lpg taktırdık. sonuç içler acısıydı. arabam mahvoldu. benden size tavsiye sıralıya geçin... ha bu arada araç yaklaşık 2500 devirde lpgye geçiyordu. yani ilk çalışma benzinle oluyordu...

4. ne gibi sorun olmuştu 97 Accent aracınızda acaba?

5. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,942
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Büyk ihtimalle emme manifoltu patlamıştır, kesinlikle sıralı sistem taktırın, yanlış hatırlamıyorsam bu konuda sizi uyarmıştım.

6. ramyu

ramyu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Pekii lpg tankı hariç sıralı sistem nekadardır acaba bilen varmı ve orta düzeyde kalitesi olan bilinmedik markayı taktırmaktansa.

7. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    atiker 990 tl 10 taksit hepsi içinde lpg tankı hariç fiyatını bilmiyorum. bence gidin iyi bir yere eski sistemi söküp sıralı taksın eski sistemi adama verirsiniz. fiyattan düşer belki daha ucuza gelebilir. yinede 600-700 den aşağı tutmaz gibime geliyor.

8. ramyu

ramyu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sağolun teşekkür ederim şu an kredi ödediğimden dolayı 600 tl benim için çok gibi göründü olsa olsa 450-500 dür biraz daha bekleyelim https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gifneyse "herzaman yağmur yağmaz,elbet birgün güneş doğar".ilginize teşekkür ederim.

9. kaptanx

kaptanx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar benim aracımdada sıralı sistem yok ama herhangi bir sorunumda yok,sadece manifold patlaması olmaması için lpg geçiş düğmesi ortada olmalı yani araç benzin ile çalışıp 2000-3000 devir arası (kendiniz düğmenin içinden ayarlayabilirsiniz yada ayarlatabilirsiniz hangi devirde lpg ye geçmesini istiyorsanız) sonra ayağınızı gaza basıp çekip tık diye ses geliyor zaten ve lpg ye geçiyor,ben atiker hakkında nette pek içaçıcı şeyler okumadığım için bu 4.aracım ve 3 tanesi hyundai idi ve hepsinede brc taktırdım,yaklaşık 6 yıldırda lpg li araç kullanıyorum.bu arada ramyu arkadaşım istersen 2.ellere bir bak uygun fiyatlı bulabilirsin ama temiz olması kaydıyla.

10. ramyu

ramyu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sağol kaptanx arkadaşım teşekkür ederim.

11. kaptanx

kaptanx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    rica ederim ne demek...

Bu Sayfayı Paylaş