Hyundai Era 2010 Select arabam var ve aracıma aşağı yukarı 1,5 ay önce Atiker LPG taktırdım. LPG takan servis, montajdan önce Atiker LPG sistemlerinin motor check ışığını yaktırdığı konusunda beni uyardı. Ben onarağmen Atiker taktırdım. Daha 40 km yol katetmeden motor check ışığı yandı. Hemen müdahale ettiler ve söndürdüler. Ardından 2 defa daha yandı. En sonunda Atiker merkezi ile bağlantı kurdum. Beni sayın SERVET ÇINAR' a yönlendirdiler. Ardından montaj yapılan servise gittim ve telefon bağlantısı ile aracıma müdahale ettirdiler. Şu anda 250 km yol yapmama rağmen herhangi bir sorun çıkmadı. Daha önce ise 50 km yol yapmadan ışık yanıyordu. Ben buradan Sayın SERVET ÇINAR' a teşekkürlerimi tekrar sunmak isterim ve siz değerli arkadaşlarımızdan Atiker LPG ile ilgili şikayetleri olanların kendisiyle görüşmelerini tavsiye ederim. Düzenleyen : ultraviolet
serdar bey lambanın yanmasının bir sakıncası varmı ? arıza ışığı benzine göre ayarlandığından lpgde yandığında sıkıntı oluyormu?
Filtre tıkanır gaz az gelirse fakir karışım olur ve lamba yanar. Tabii bu durum ayarlardan çok düşük basınçta bile çalışabilme seçilmiş ise geçerlidir.
Servet Çınar Ankara'daki Üstün Oto Lpg'nin sahibidir. İç Anadolu bölge bayisidir. Benim aracıma da Atiker'i orada taktırdım. Simit depo takıldı 36 litre alıyor ve şehir içinde 430-440 km arası yol gidiyorum. Lpg taktıralı 5000 km oldu hiçbir problem yaşamadım. Ankara'da atiker ile ilgili lpg işlemi yaptıracaklara tavsiye ederim.