Slm arkadaşlar bugun lpg 10000 bakımına gırdı. ama sevgılı ustalar fıltreyı terrs takmıs. bende eve gelınce farkettım sokup dogru bır sekılde taktım. ama kafama takıldı ayarlarla ılgılı bır sorun olurmu acaba.
Kaça taktılar filtreyi? Ben 40 lira verdim. Filtre 30 ayar 10 liraymış. Biraz mırın kırın edince 5 lira kırdılar. Üst baş yağ içinde ramazan günü ter içindeki hallerini görünce daha üstelemedim. Filtreyle birlikte bizi de filtreliyorlar ama olsun Bir dahaki bakıma daha geç gideceğim. Aslında filtre 20 bin kmde değişiyormuş.
Hocam keş 50 tl. Orada onların eve gelincede benım ustum basım yağ oldu Bide telefonla bana gel düzeltelim basıt bır olay demezlermi deli oldum. Kadıköyde oturuyorum ümraniye kadosana gel diyorlar. Baya bi hayır duası ettim.
slm accent 1998 aracımın lpg filtresini dün kendim değiştirdim filtrenin her hangi bir yönü olduğunu bilmiyordum yardımcı olurmusunuz
Arabayı satalı 5 sene oldu ama hatırladığım kadarıyla filtrenin takıldığı metalin üzerinde ok işaretleri vardı. oradan tespit edebilirsiniz.
eski tip küçük filtrelerden bahsediyorsunuz galiba. Artık çoğunlukla yağ filtresine benzer filtre takıyorlar.
Lpg filtresi motor yağ filtresine benziyorsa bir yönü olmaz diye biliyorum. Zaten dışı da içi de demir. İçinde demirden bir süzgeç oluyor genelde. Ama filtrenin sağına, soluna, yukarısına bakın bir ok veya "in" "out" yazısı var mı diye?
Benimki ters takılmadı ama küçük bir yerde yaşadığım için Zavoli filtresi bulamadım ve Atiker filtresi taktık, sorun olur mu?