kullanma klavuzunuzu açın ve arka sayfalara dogru bir tablo vardır 1000 10000 20000 30000 40000 50000 K K d k d k K: kontrol D: değişecek demek Demem oki gaz filtresi 10bin kmde degıl 20000 de değişmesi lazım servisler kar gütmek için 10bin diyorlar sanırım Düzenleyen : herg3l3
tesekkurler elıne saglık ama benım bıldıgım atıkerlerde bakım zamanı gelınce uyarı sesı cıkarıyor ama genede sagolasın bu ıyı oldu sesı duyamıyabılırız...
ben grçtiğimiz hafta gittim çevre otogaza 10.000 km bakımı yaptırdım ve kitapçık onaylandı arabaya çıkınca bakarım bi.
yeni takılan lpg araclarda bence kontrol zamanlarını aksatmamak lazım. Sonucda en ufak hatanın geri dönüşü olmayabilir.
arkadaslar ben onceki aracımda bu yuzden atiker musteri hizmetleri ile tartıstım bayi bana 10000 km de bir bakımı yapmazsan(kontrol degil filtre degişimi) garanti biter dedi kitapcıkta 20000 km yazıyor aradım müsteri hizmetlerini sizin bu bayiniz bana boyle yaptı dedim tabi musteri temsilcileri hiçbirsey bilmedikleri için efendim işte turkıyede yakıt kalitesi düşük bilmem ne bende dedim bunu kiti imal eden mühendisleriniz dusunmedimi kitapcıkta ne yazıyorsa ben o zaman değiştiririm filtrelerimi dedim anlıcanız kitapcık ne diyorsa o arkadaslar maalesef bir cok esnafımız musteriyi para olarak gordukleri için 10000 km diyolar ben 10000 km sonra filtremi kontrol ettiğimde tertemizdi.
ben de aradıgımda baskı hatası dediler bizi ilgilendirmez dediler Bu kitapcıgın neresinde yazıyor dedim baskı hatalarından olusabilecek hususlardan firmamız sorumlu degıldır diye dedim hiç bir yerinde dedi o zaman beni hiç s.. dedim adama öyle de yapıyorum 20de bir bakım yaptırıp 10bin 10bin iki sayfa imzalatıyorum