selam arkadaslar 1.3 admire me atiker kit taktırdım gayet memnunum fakat su gaz bittiigini bir turlu anlayamadım biir kez otuyo ozaman gaz bitmişmi oluyo ısık yanıp sondugundemi bitmiş oluyor onu bir turlu cozemedim yakıtıda fazla gibi geliyor bana simit tank oldugu için gösterge de pek işe yaramıyor 43 lt lik depo degişen oranlarda 37lt 34 lt gibi doluyor oran ları da yazıcam bilgilerinizi paylasmanızı rica ediyorum 37lt 400km 34lt 390km fulledim 65 km yoldan sonra tekrar fulledim 5lt cok degişken bir durum var ortada kiti taktıgımdan bu yana 1500 2000 km arası yol yaptım bu arada bide ecu degiştim yaptıgım km ler genelde hep uzun yol sehiriçi yok denecek kadar az
lpg litre fiyatı ne kadar? uzun yolda yaptıysan bu kmleri çok yakmış demek..şehir içinde neredeyse bu kadar yakıyorum ben sakin mulayim kullanımda
hocam atıker kıtı bızde kullanıyoruz sımıt tank ısık cakınca bıttı sanıyorduk ama 8. ayda denedık ısıtktan sonra 150 km gıttı tabıkı bu s.dısı
litre fiyatı 2.07 2.09 arasında aracı pek sıkıstırmam sakın kullanırım genelde cok nadir 120 km yi gecerim
Depo tam bitirilir, 10 litre yakıt alınır ve tam bitince tekrar km ile oranlanır, full'leme ile sağlıklı sonuç alamazsınız.
Arkadaşlar lpg de yakıt hesabı yaparken öncelikle 3-4 depo bitirip kabala bir yakıt hesabı yaptıktan sonra eğer aracınızın fazla yaktığını düşünüyorsanız lpg cinize gidip'' bana ilk 1000 km ayarımı yap aracım fazla yakıyor diyeceksiniz''. Ustanız ayar yaptıktan sonra tekrar deneyin,olmadı bir daha gidin adamın yanına... Bu arada gaz bitip göstergedeki ışık yanıp sönmeye başladığında araç benzinle çalışıyor demektir. Ama aç-kapa yöntemiyle depodaki gazı sonuna kdr bitirme şansınız var. Simit depoların genelde 37-38 lt aldığını var sayacak olursak bu da 75 TL falan yapıyor.Yuvarlak bir hesapla 2 tl = 1 lt = 10 km şehir içi ( en az bu kdr götürmelidir ) 1.2 - 1.6 cc motorlar için... 10 TL = 5 lt = 50 km şehir içi 75 TL = 37 lt = 375 ile 400 km arasında gitmeniz lazım şehir içinde...
Bende de atiker kit var, göstergede kırmızı ışık yanarken yüksek sesle uyarı verip göstergedeki ışık hızlı bir şekilde yanıp sönmeye başladığında benzine mi geçmiş oluyor yoksa dikkat gaz bitiyor uyarısı mı veriyor?
Ben de 2. depoyu bitirmek üzereyim. Göstergede hala kırmızı ışık yanıyor, ortadaki yeşil ışık sessizce bir süre yanıp söndüktensonra devamlı yeşil ışık yanmaya devam ediyor. Sanırım hala lpg kullanıyorum değil mi arkadaşlar... Düzenleyen : niob
Sesli uyarı verdiği zaman benzine geçiyor. Benzinde olduğu zaman göstegedeki üst kısımda kahverengi ışık var o yanıyor.