Arkadaşlarankrada atikerkit aracına taktıran varmı,varsa işin ehli bir yer tavsiye edermisiniz.... Atiker taktıran arkadaşlar memnun kalanların yardımcı olmalarını istiyorum..
ben atiker değilde BRC taktırdım Ankarada yım ÜSTÜN otomotive yaptırdım sahipleri yakın dostlarım ve sorunsuz biniyorum 6 aydır en ufak şikaytetim olmadı sizce bende atiker değilde BRC taktırın 300 tl fazla olur daha iyi olur bence ama karar sizin bazı arkadaşlarım atikerden memnun değiller onuda belirteyim
aradaki farkta önemli tabiki...bende üstün otoya gittim brc ye 1600 atikerede 990 fiyat verdiler.. peki üstün otoda işçilik nasıl tavsiye edrmisiniz..
işçiliği ve kalitesi süper yılların verdiği tecrübe ve güvenirlikte var şimdi brc ti 1400 tl yede başka yerde taktırırsınız adamlar kalitesiz malzeme kullanıyorlar ama burada öyle birşey yok %100 profesyonel bir işçilik var tavsiye ederim.
Ankara'da Atiker'in bölge bayisi olan bir yer vardı ama ismini hatılamıyorum. Hatta ben aracımın LPG sine orada baktırmıştım. Bence orada taktırın. Yeri Ostim'deydi galiba.
valla bildiğim usat ismi yok ben sahibiyle ahbabım o aldı arabamı gittim 2-3 gün sonra aldım arabamı . Çok sıra oluyor 1.kalite işçilik var.
ostimde her yer atiker takıyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif800 tl ye kadar Atiker takıyorlar ama malzemelerini dandik markadan kullanıyorlar sonra 2 gün sonra bozuluyor çekmiyor.
Benim dediğim yer bölge bayisi olduğu için önerdim. Ayrıca oraya gittiğim gün Konya'dan gelmiş bir yetkili vardı serviste. Demek istediğim adamların bu konuda iyi durumda oldukları.
abende atiker takılı ve gösterge sorunu var.. depo dolu fakat sadece 1 ışık yanıyor... ve çoğunda bu sorun varmışş...insanı sinir ediyor..