Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

atiker kalitesi nasıl

'LPG Sistemleri' forumunda predator70 tarafından 15 Şubat 2009 tarihinde açılan konu

1. predator70

predator70 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar aracıma sıralı gaz sistemi taktıracağım acaba atiker kullanan varmı aracım 2008 era

2. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    BRC markasının orjinali çok met ediyorlar. Atiker hakkında bilgim yok....

3. ebola32

ebola32 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben ağustosta taktrdım. 8000 km den fazla kullandım şimdiye kadar. olumsuz hiçbir durum yok şimdiye kadar. memnunum ve tavsiye ederim. benim aracım da 2008 fakat 1.6 motor. performans kaybı yaşamadım. iki yolcu + çocuk + dolu bagajla şehirlerarası gidiyorum yılda beş altı kere en az. sıkıntı olmadı hiç.

4. ankarali179

ankarali179 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    9 aydır kullanıyorum en ufak bir sıkıntım olmadı ayara bile gerek duymadım.tek sıkıntım sadece enjektörleri birazcık sesli çalışıyor çok sessiz bir yerde iken azcık enjektör sesiduyuluyor.

5. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    evet o ses at,kerde var..jıjj-jıjj diye ses çıkarıyor biladerin arabada..rolantide çalışırken duyuyorsunuz..motorun hemen üstüne monte edilen parçasından geliyor

6. ankarali179

ankarali179 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    işte o parça enjektör hocam çok sessiz bir ortamda duyuluyor ama rahatsız edecek kadar değil.bunun dışında en ufak bir sorunu yok bence.

7. predator70

predator70 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    atikerin yakıt sarfiyatı nasıl deneyen varmı km de kaç krş yakıyor şehir içi şehir dışı.

8. t.capar

t.capar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim araç belki kıyaslama için kullanılmaz ama atiker kullandığım için yazıyorum.Taktıralı iki buçuk ay oldu henüz sorun diyebileceğim birşeyle karşılaşmadım.3000 km ye yakın kullandım.Benim araç 1.3 uzun yolda kilometrede 105 binlira yakıyor.3 kişi artı valizler...Şehir içinde 30 liralık gazla 190 km yapabiliyorum.Adana trafiğinde tabi.Arkadaşların da yazdıkları gibi enjektörler rolantide baya ses yapıyor.Diğer markalarda da böyle mi bilmiyorum.Her ne olursa olsun:
    1. Atiker Türk malı
    2. Diğer markalardan daha ucuz.
    3.İki yıl garantisi var.
    4.Mutlaka ama mutlaka taktırancağınız bayideki ustalığı çok iyi araştırın.

9. navy35

navy35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Sevgili t.çapar'ın yazdığı 4 maddenin tamamına katılıyorum.

10. gokhan525

gokhan525 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    50-NEVŞEHİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    valla benim aracım da era 2008 brc taktırtık şimdi çok güzel ben memnunum brc den yakıt tasarrufuda yarıya düştü
    Düzenleyen : gokhan525

11. dogdu42

dogdu42 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    slm alk
    ben bundan önceki iki aracımda ve şimdi accentimde atiker kullanıyorum
    şu ana kadar hiçbir problem yaşamadım
    çok memnunum
    ancak bence bu lpg işinde en önemli nokta montaj yapan usta
    işinin ehli isehiçbir sorun çıkarmıyor(daha önce sıralı da çok sorun çıkaran lada vega marka bir aracım vardı ben de atiker sıralı taktırdım 3 yıl kullandım ve SIFIR problem)
    neden daha fazla ödeyesin ki.....:)
    hem başka marka taktırırsan kurtlar vadisini kim sunacak :)

12. gokhan525

gokhan525 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    50-NEVŞEHİR
    Araç Modeli:
    valla kurtlar vadisini kimse sunamıyor zaten şimdi bu markayı hyundai ile baglantısı oldugu için sectik birazda taktıranlar da memnunuz dedi brc den

13. dundarbey_01

dundarbey_01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    BRC kullanan arkadaşlar; atiker deki gibi ses geliyor mu sormak istiyorum. ayrıca sıralı sistem lpg de markalar arası fiyat farkı ne olur.

14. tamer27

tamer27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    bu sesi benim ustaya sormuştum. kullandıkça gider demişti. gerçekten de şu anda zaldı 200 km falan yaptım heralde.

bende yeni taktırdım. önceki karbüratörlü aracımdada kullanmıştım. sorun yoktu. %50 fazla ödemeye gerek yok. lgp montajında aslolan işi yapan ustadır. zaten mazleme olarak TSE belgeli standart malzemeler kullanılıyor.

15. gokhan525

gokhan525 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    50-NEVŞEHİR
    Araç Modeli:
    nasıl bir ses benim arabada da brc var sadece enjektör sesi var oda tık tık diye sadece kaput acıldıgında geliyor

16. BEYZADE

BEYZADE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2005 model admire 1.6 16v gp aracıma 40.000 km lik servis bakımını yaptırdıktan sonra montaj için 2A Mühendisliğin yetkili servisen gittim. aracıma brc sıralı sistem "SEQUENT-24 MY 07"denilen ve en iyisi denilen sistem taktırdım. ozaman diyorum 2008 yılının eylül ayının 20 sinde takıldı. şuanda aracım 49.000 km oldu ve 50.000 km lik servis bakımına gireceğim. diğer sistemleri hiç denemedim asla ve aslada kötülemiyorum fakat çok sordum çok araştırdım. bir dünya lpg kiti markası var ama ben 1.600 - tl ye ozaman fiyatı buydu şimdi nekadardır bilmiyorum taktırdım. 5 ay oldu en ufak bir problem sorun olmadı ki ( ben biraz fazla titizim kılda denilebilir ).... şiddetletavsiye eder ve öneririm tabiki bahsettiğiniz diğer markalar arasında çok fazla fark var ve pahalı ama benim gibi binici senelerce binerim derseniz bence brc derim. performans konusuna geldiği zaman da kim dersekiSIRALI SİSTEMDE PERFORMANSKAYBI YOKalnını karışlarım, var!!!.....az yada çok ama bir fark var. bunuda ben servisimle görüştükten sonra aldığım lpg ile çözdüm hakikaten aygaz euro lpg ile denedim ( sizde deneyin ) farkı göreceksiniz.... haftalık şehir içi 300 - 400 km arası bir yol yapıyorum ve 45 lt lik depoya 40 lt ye kadar gaz alıyor ve bu gazla kullanıma bağlı olarak 130 - 150 lira arasında bir yakıtı oluyor. şehirler arası ise sakin ve sabit 100 km hızla 110 - 115 lira arası yakıyor.
    ***BU YAZI KURUM FİRMA SERVİS VBKİŞİLERE KARŞI HAKSIZ REKABET YARATMAK, KÖTÜLEMEK, KARALAMAK,ELEŞTİRMEK MAKSATLI YAZILMAMIŞTIR.ŞAHSIMIN BİREBİR YAŞAMIŞ OLDUĞU DURUMLAR BELİRTİLMİŞTİR. DOĞRULUĞU TARAFIMA AİT OLUP VERİLEN DEĞERLER VE BELİRTİLEN MARKALAR TARAFIMDAN TAVSİYE EDİLMİŞTİR****

17. predator70

predator70 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar en sonunda karar verdim ve bugün safak otoda atiker taktırdım sağolsunlar 2 .5 saat gibi kısa bir sürede taktılar işçilikleri çok iyi ben beğendim.inşaallah hayırlı olur sonuçları ve sarfiyat hakkında daha sonra yazıcam

18. ebola32

ebola32 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayırlı olsun.

19. hayırlı olsun..

20. gone

gone Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    ERKUT ÖZDEMİR