mevcut lpg kiti mi değiştirip yerine atiker taktırmayı dşünüyorum(fiyat farkından dolayı atiker)malesef forumlarda okuduğum kadarıyla atiker için işin ehli bir servis,doğru ustayı bulmak şart.bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevineceğim.şimdiden teşekkürler
lpg kitim ekogaz dı memnundum ama lpg yolda bittiğinde otomatik benzine kendi geçmiyordu sızdırmazlıkta bu şekilde geçirmiyordu.son olarak şamandıra da takılı kalınca değiştireyim tabi maddi imkanlara en uygunuyla diye eskişehirli üyelere sesleneyim bana tavsiye edebikecekleri atiker ustası ve bayisi söylerler.durum bundan ibaret ogün bey ama hala ses yok eskişehirlilerden...
Bana gore calisan mal en iyi maldir. Dertsiz basinizi derde sokmayin. Ekogazin sorunlarini duzrltin devam edin. Sirali sistem duze benzemez. Nacizzne tavsiyemdir
gaz bitince otomatik benzine geçmiyor diye extra bir para sarfetmen bence gereksiz bir fantazi.memnunsan kalsın derim kardeş hiç elleşme. saygılar
ama sızdırmazlıktakiler kontrol sırasında buna bakıyo ve geçirmiyor.tüpün sigortasını çekiyo araba tabi stop edince geçmez kardeşim diyor.yoksa hiç niyetim yok da....
şu an sızdırmazlık kontrolü gerekmiyor zaten.bence hiç uğraşmayın,benzine otomatik geçme zorunluluğu yok ki,binlerce arabada düz lpg sistemi kullanılıyor ve gaz bitince elle geçiriliyor.muayenede sıkıntı çıkarmaları bana mantıklı gelmedi.
şu anki durumu bilmiyorum bundan öncekinde geçirmedi ecu değişimiyle geçtik bi ustanın sayesinde şimdi usta kayıplarda.bende çaresizce sistemi değiştireyim bari dedim.şamandıra da takılı kalınca boşuna şamadıra parası vrmiyeyim nasıl olsa değiştirmemizi isterler diye kiti komple değiştirmeye niyetlendik.ama dediğiniz gibiyse şimdiki durum şu sıkışık anımda çok iyi bir haber olur
şuan sızdırmazlık raporu almadan muayene yapılabiliyor,şamandıra da çok sıkıntı değil bence,madem durumunuz da sıkışık gittiği yere kadar gitsin derim ben.sonuçta yolda bırakacak ya da tehlike arz edecek bir durum söz konusu değil,öyle bir durum söz konusu olsaydı kesinlikle değiştirin derdim.
anladım şimdi öyle bir sorun çıkıyorsa ortaya yapacak bişey yok mecburen değiştirmek zorundasın. saygılar
bende forumda araştırıyordum herkes başka şey diyor gibime geldi ama şu doğrumu bilmiyorum? makineciler odasına gidip rapor almadan direk tüv türke gidebilyormuşuz tüvtürk ten geçtikten hafif kusurlu geçtiken sonra yine de rapor almak gerekiyor muş. tekrar rapor almak gerekecekse tüvtürkten geçmenin bir mantığı kalmıyor https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=31394&PN=3 burada soysal bey in dediği ne göre bu sonuç çıkıyor
adamların dediği de bu gaz bitince otomatik benzine geçecek bunu da kontrol sırasında tüpün sigortasını sökerek anlıyor.bu yüzden geçirmiyorlar.derdim çoktur hangisine yanayım şarkı söylemeye başladım vallahi