HERKESE SELAMLAR. arkadaslar bende lpg taktırmaya karar verdim. brc cok pahali . atiker taktırsam sıkıntı olur mu?..teseekkurler şimdiden...
Düzgün montaj yapılmazsa her marka başınızı ağrıtır. Brc'de Atiker'de 2. nesil sıralı sistemlerdir. İkisindede güzel montajla iyi sonuçlar alırsınız. Düzenleyen : MSC
Atikerden ben biraz sıkıntı yaşadım ama tüm sıkıntım lpg ayarının iyi yapılamamasındanmış şuanda hiçbir sıkıntım yok tavsiye ederim.
atiker taktıralı bir ay oldu hiçbir sorun yok bende çok araştırdım en uyumlusu atiker brc de iyiama birazpahalı atikeri düşünmeden taktır derim performansta hiçbir düşüş olmuyor benzinden hiçbir farkı yokama iyi usta olması lazım işçilik çok önemli tabiki Düzenleyen : hakaaan
atiker iyidir ama denıldıgı gıbı iyi montaj ve iyi ayar önemlidir ben taktırdım yaklasık olarak 30,000 km yol yaptım ATİKER memnun kalırsınız
babam arabasına taktırdı 2000 brava 1 yıl oldu sorunsuz şimdilik ayarları da yapılırsa memnun kalırsınız
Yeni nesil ATİKERlerde bi sorun yok gerçi iyi takıldı sürece hiçbirinde sorun yok fakat eski serilerinde enjektör üstüne takılan parçalarda aşırı ses yapıyor oda görselliği bozuyor. Ama daha dün bi müşterimize taktırdık, harika olduğunu söyleyebilirim tavsiye edebilrim. Ama imkanınız varsa İtalyan taktırmanız daha iyi olur Düzenleyen : UFUKOTO
taktır kareşim hemde hiç düşünme ben daha yeni taktırdım gayet iyi. bende düşünerekten 10000 km yaptım boşu boşuna
Arkadaşlar hazır yeri gelmişken sormak istiyorum bunu atiker'i karalamak için söylemiyorum ama bir yerlerde duymuştum yüksek hızlarda giderken tekrar benzine geçme sorunu varmış diye bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Bu bütün markalar için mi geçerlidir? Teşekkür ederim.
25.000 kmden beri atiker kullanıyorum. hiç bir sorun yaşamadım. ucuzların en iyisi atiker. hiç düşünmeden taktır derim. benimde bir sorum olacak. bendeki atiker 1,5 yıllık.eski sistem mi yeni sistem mi?. bilen arkadaşlar söylerse sevinirim
serdar abi benimki atiker fakat 5.000devire gelince direk benzine gecio benimkinde böle bi sorun var ama önemsemedim sorun yaratırmı bana???
tesekkür ettim serdar abi benim için bi sakıncası yok pek o devirlere cıkan biri deilim öle kalsada olur