Selam arkadaslar. bugün yetkili bir atiker firmasına gittim... 950 lira fıyat cektıler. birde simit depo için artı 50 lira daha istediler toplam 1000 tl.150 pesın gerisi 10 ay taksit sizce fiyat nasıl . aracım 2008 .1.4 era..simit depo için fark alınırmı.. simit depo daha mı iyi oluyor...tesekkur ederim yorumlarınızı beklıyorum ..
evet simit için fark alırlar. reklamlardaki fiyat silindir depo için geçerlidir. normalde simit depo 1050 tl falan. siz gene ucuza yaptırmışsınız. silindirin fiyatı 990 tl zaten
MSC eminmisin ya Yoksa Adana ve mersindeki atiker bayiileri ağızbirliğimi yapmışlarda fark istiyorlar
Telefon açın İstanbul'da yadaAnkara'da bir bayii'ye. Ben 990'a 10 Taksit olaraktaktırdım. Depo olarak 2-3 tane depo getirdiler simit olsun dedim farktalep etmedentaktılar. Ben montaj yaptırırken yine başka gelenlerde vardı aynı şekilde hiç fark lafı geçmedi.
yok ya inanmayacak değilim aramaya ne gerek var demekki bizim memlekettekiler kandırıyo milleti geçen sene taktrmıştım ben fark istiyorlardı. Aslında arayıp bu durumu merkezlerine bildirmek lazım gereğini yapsınlar bayiilere
bende fark aldıklarını duymustum. Sanki, damdaki kemancı arkadas öyle birsey demişti. Simit depo takılınca fark ücreti alındı diye. O demediyse de forumda fark alındıgına dair yazanlar olmustu.
Evet geçen yine konusu olmuştu, sanırım diğer bölgelerdeki talebe istinaden bayii kendi insiyatifi ile bunu yapıyor. Halbu ki simit bayii için daha avantajlı diye biliyorum.
arkadaşlar depo ister simit ister silindir olsun kullanılan malzeme aynıdır,ve hiç bir zaman fark diye birşey yoktur, ama gönüllü olup da ben illa fark ödeyecem dersen o ayrı.ne farkı ya?
Gençler sadece satış politikası. Herkes simidi ücretsiz taktırıyor ben niye ekstra para vereyim diyin.
arkadaşlar atikerin siteyi gezerken gördüm, simit depo farkı 50tl, güncel fiyat listesinde mevcut http://www.atiker.com.tr/haber.asp?haberID=69 Düzenleyen : Coşkun Özcan