mrb arkadaşlar 2000 yumurta accent l.x imvar aldığımda üstünde atiker lpg kiti vardı.arkadaş araç gaz yemiyor yığılıyor düz yolda,marşa bas bas anca çalışıyo ne ettiysem olmadı.bugün kışlık bakıma gitiim sabah tuttum sanayinin yolunu bu arada 2,5 sene önce aracımda takılı olan lpg ruhsata işlenirken sorun çıkmıştı eski lavato beyin evde duruyodu onuda yanıma aldım denemede fayda var dedim yağıydı suyuydu falan derken beyni çalışma ümidiyle değiştirdik abi şeytan kulağına süper oldu bütün sıkıntı atikerde arkadaşlar hiç boşuna yorulmasınlar ama bu böyle.herkeze iyi akşamlar paylaşmak istedim
bende 1.6 admireme yakın zamanda brc taktırmak istiyorum.Daha önce ne dizel nede lpg li aracım oldu.Lpg olarak brc markası kullandınız mı hiç?
Ben BRC karbüratörlü sistemde kullandım gayet memnundum bugüne kadar bende ATİKER ve BRC arasında kalmıştım aradaki fiyat farkından dolayı ama tekrar BRC için karar verdim. Sanırım fiyat farkı sadece yurtdışından gelmesinden değil. Herkes ATİKERden memnunum diyor fakat yine sorun yaşayanlarda hep ATİKER kullanıcılarından çıkıyor. Forumlarda yaptığım araştırmalarda bunu gördüm. Ayrıca BRC nin garantisi daha iyi.<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">
arkadasım, beyın dedıgın regulatorun içinde diyafram var oda zamanla serleşip özelliğini yitiriyor bu sorunun atikerle alakası yok, 2.5 sene kullanmıssın gayet iyi gitmiş zaten pahalı bir parça değil 2-3 senede bir değişmekte fayda var, ben sıfır taktıgım mimgas kitte 1. senesinde böyle sorun yaşadım garantiden değişti ve sorun ortadan kalktı.
yanlış anlaşıldı herhalde ben ben aracı alalı 6 ay oldu 2,5 sene falan kullanmadım şu bi gerçek ucuz etin yahnisi olmuyor
Sizin sorununuzu bizde yaşamıştık fakat bu Atikerden değil montaj özürlülüğünden kaynaklanıyor.Atiker kullanıp çok memnun olanlar da var.Forumu araştırırsanız detaylı bilgiler mevcuthttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
diğer konulara yazdım cevap alamadım o yuzden yazıyorum arabamda bugun arıza lambası sürekli yanıp sönmeye başladı motor rölantisi düştü sıkıntılı silkelenmeli çalışıyo bilgisi olan var mı ne yapmalıyım
Sorun marka ile alakalı değil kesinlikle montaj ve ayarla ilgili. Bende atiker kullanıyorum ayarını iyi yapınca gayet sorunsuz çalışıyor.