bugun aracımı ankara altınörnek sanayi sitesinde bulunan atiker aydeger bayine getirdim lpg taktırmak için huseyin usta bayagı ilgileniyor forumda yazacagım dedim umarım bi sorun cıkmadan rahat rahat bineriz birazdan lpg ile ilgili kit vesaire bilgileri alınca sizlerle paylasacagım
huseyın ustaya safefast multi fast arasındaki farkı sordumda daha dogrusu hangısını takacagını sorduhgumda safefast takacagını soledı en son cıkanı oymus su anda huseyın usta yanımda 40 lık sılındır tankı yerlestırdıler lpg ıle soru sormak ısteyenler acele etsın hemen cevaplatayım
fast, safe fast, multifast bunların hepsi uyumlu. Yazılım hariç bir farkları yok zaten. Multifast en ince ayarları barındırıyor, hatta iyi bir usta bu kiti dizele bile monte edebilir.
bızde lpg lıler kervanına katıldık bakalım sımdılık 20 km deneme amaclı gezındım benzınden farkı yok kulanırken sadece gosterge cıhazı arızalı cıktı onuda pazartesı degıstırırım cekısı falan mukemmel sadece enjektorler seslı calısıyo gıbıme geldı oda onemlı degıl o kadar surerken fark etmıyosun ama durdugun zaman hısedebılıyosun yarın sehır dısı yapacagım umarım benı uzmeden rahat rahat bınerız lpg lı aracıma
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız ve arızasız sürüşler inşallah. Ben de 9 Nisan'da lpg taktırdım o günden bu güne 2600 km gezmişim Kıbrıs'ta benzin 1.90 TL idi boyuna geziyorduk burda 3.78 TL'yi görünce zoruma gitti hemen lpg'ye geçtim https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif
sorma dostum aracı alalı 15 gun oldu neredeyse 50 tl lık benzın alıyorum hıc bıyere gıdemeden bıtıyo 2 ncı 50 tl lık benzını aldım hemececık bıtıverdı 3 ncu 50 tl lık bezın almaya gıtımde elerım tıtredı 50 tl yı verırken bu benzın gece kabusuma gırdı sabah kalkar kalkmaz lpg taktırmaya gıttım anı bı kararla sımddı tepom fulll gaz dolu 32 lıtrelık tank taktırdım ayagım gaz pedalına korkmadan koyabılırım artık )