abicim hayırlı olsun olmasına da, ben de 1 yıl önce taktırdım. sonra her periyodik bakıma götürdüğümde adamlar sallama bişeyler söylüyor. yok işte bunun filitresi orijinal takılmamış yok parça göndermiyorlar merkezden yeterince,elimde şimdi parça yok, filan falan... atiker iyi olabilir ama benim için önemli olan servistir. o da atikerde çok yetersiz bana göre. serviste taktırmışsın, başka servis hemen çamur atıyor ona, yok bilmem ne ... boşversene abi, bir firma da servis eğitimi ve disiplini tam olmalı...
yerli malı yurdum malı herkes onu kullanmalı derler ya külliyen yalan ben taktırdım bütcem ona yetiyordu ama seneye kesinlikle söktürecem brc taktıracam uğrasamıyorum
BRC Türkiye'de üretiliyor, İtalya kısmı imaj. Diğer kitlerden kalite ve teknoloji olarakçok fark yok.Hatta bazı kitlere göre geri kalmış diyebilirim. Ayrıca bu işin duayenleri bana göre İtalyan'lardeğildir. Teleflex, Vialle, Prins v.s. bunların hepsi bu konuda duayen ve Hollanda menşeyli.
En güzeli benzin koy gez burda yolda bırakırmı demezsin.Bakımını kaçırmadıgın sürece...En iyi araba kurcalanmamış arabadır unutmayalım... Düzenleyen : Koruycu
Evet bu sistemler pahalı tabii bana göre BRC'de pahalı. BRC 'nin benim gözümdeki tek avantajı arkasında 2A mühendislik gibi ürününün arkasında olan bir firma olması. Diğer yerli markalarda sorun yaşadığınız zaman muhattap bulamayabiliyorsunuz.
inş başınız ağirmadan sağlıkla güzel gunlerde kullanırsınız...bazı arkadaşlar atıker hakkında yorum yapmışlar ama bence bu işin sırrı montajında,nıce atıker kullanıcısı çok memnun iken aynı oranda şıkayetcı olanıda var bunun ynında diğer markalardan da kullanıp memnun olan da var olmayanda... sorunsuz sıkıntısız nicetasarruflu günlerdekullanırsiniz inş ....