sanayide vs bulamadım reklamcılarda 15liradan bahsediyor nette biyer buldum 10liraya yapıcak en az on tane alınırsa sipariş vericem ona göre isteyen varsa yaptıralım...arka cam için Atatürk imzası sticker standart ölçülü...istanbul anadolu yakası özellikle sipariş verirsek on kişi kadar olup biyerde buluşup dağıtımı gerçekleştiririz bir türlü ulaştırırız veya...
sipariş verdim kimseden ses seda çıkmayınca aldım semih kardeşten.bizim osman abi harbigenç41 in kardeşiymiş zaten.bu yakadan alcaklar varsa başka coşkun hocam adliyenin adrese gidecek benim sen de ordan al kargo parası ikimiz de ayrı ayrı vermeyelim paylaşalım alacak varsa başka. Düzenleyen : CAGLAR2801
birim fiyatı 8.5 tl arkadaşlar isterseniz sahibinden linkini veriym ordan satın alın çağlar arkadasımıza göndeirirm kargo parası 5 lira ortak ödersiniz. isterseniz ayrı ayrı yollarım. isteyen havale veya eft yapabilir. detaylar için ekliyebilirsiniz.
http://www.sahibinden.com/ataturk_imzasi_sticker_cikartmalari-69WQQaXQQ17237305WQQpXQQdisplayitem kredi kartıyla alıcak arkadaşlar için link. havale ile alıcaksanız ekliyebilirsiniz. info@otosticker.com malzemelerimiz 1. sınıf alman malzemesidir. tüm hava şartlarına minimum 3 yıl garantilidir.