Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Atarlı bayan şöför

'Video' forumunda getz34 tarafından 1 Temmuz 2014 tarihinde açılan konu

1. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    otobüs şöförünün yerinde olsam yan arkadan çakardım ters çevirir bırakırdım adam iyi sabırlı cıktı :D

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 1 Şubat 2015
  2. cenker_baba

cenker_baba Guest

kamera çekmeseydi otobuscü çevirirdi o teyzeyi haketmiş kesinlikle

3. Hakan G.

Hakan G. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    491
    Ad Soyad:
    Hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Ama kadın bu kadar uğraştığına göre belki otobüsçü kamera çekmeden önce kasıtlı bişey yapmış . Yinede bu şekilde olmaz en başta çektircekti otobüsü sağa.

4. yolcu*

yolcu* Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Ad Soyad:
    sercan savas
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Cesaretli teyze :) cok guldumm ya

5. koreci

koreci Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,716
    Ad Soyad:
    ramiz seymen
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Ağzına ayakkabının tersiyle vurmayı hak etmiş..

6. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    video başta böyleyse kadın sopalık :D ama hiç bir kadın kolay kolay böyle agresif hareketler yapmaz diye düşünüyorum...

7. gurcanbulut

gurcanbulut Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    617
    Ad Soyad:
    Gürcan Bulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Kamera çekmeden önce ne oldu acaba?
    Bir insan bou boşuna kimse ile uğraşmaz.
    Bu çekim başlamadan önceotobüs şöförü ne yaptı da abla bu kadar kızdı acaba?

8. mustafa11

mustafa11 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Ad Soyad:
    mustafa ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    işin gerçeği otobüs minibüs ve taksicilerimizin az çok nasıl araç kullandıklarını biliyoruz.her ne olursa olsun otobüs şöförü kasti bir şey yaptıysa bile o otobüsün içinde bir sürü insan var.zaten teyzede cazgır bişeye benziyo madem otobüs sıkıştırdı al plasını polise şikayet et.

9. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    bence otobüsçü soldan dokundurmuş gibi :D kadın ondan böyle

10. lostcoast

lostcoast Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    147
    Ad Soyad:
    ..
    Yaşadığınız Şehir:
    37-KASTAMONU
    Araç Modeli:
    nine beyin terk...

11. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,941
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Helal olsun. Minibuscu kesin bi halt yemistirde kadin yapiyor. Iyi yapmis.

Sent from my iPhone using Tapatalk

12. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Videoyu izleyince aklima benim hanim geldi :D

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

13. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    beni refüje attın diyor kadın ondan sinirlenmiş galiba
    3:47. saniyede

14. ihsan

ihsan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    458
    Ad Soyad:
    ihsan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    ankarada bu gibi durumları hergün yaşıyoruz malesef herkes şoför oldu iyiside kötüsüde yollarda

15. mustafaaa_orhan

mustafaaa_orhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    Mustafa Orhan İLHAN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    kameradan önce kesin bişe olmuştur katılıyorum, otobüscüler minibüscüler cok sacma dengesiz araba kullandıklarına sahit oldum, teyzeyi de taktir ettim, polisi aramıs ilerde cevirtme ayarlamıs oraya kadar da otobüsü oyalamış ...

16. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    kamyoneti kullanan teyze bir bayan şöför ve bu hareketleri yaptığına göre birde yaşı itibariyle tecrübeli bir sürücü bence geçmişten beri bu teyze trafikte erkeklerin hegamonyası altındaki sıkıştırmalardan artık rahatsızlık duymuş ve patlamış için bu şekilde dökmüş yani, evet videonun öncesi yok muhtemelen öncesinde otobüs teyze ye bir rahatsızlık vermiş olsa gerek ki bu hareketlere girişmiş. Hiç üstüne gitmemek gerekirdi bence. Otobüs habire olayın üzerine gitmiş.

Şimdi arkadaşlar hepimizin yolda başına az çok bir kere falan bu tip olaylar gelmiştir başınıza böyle birşey gelirse Türkiye şartlarında yapabileceğiniz şey bırakın psikopatlaşıp sizi sıkıştıran kişi gitsin peşinden kovalamayın öyle otobüsün yaptığı gibi başka yere sapın dönün geri, polisidir jandarmasıdır işler sarpa sarar iyice bu tip olaylarda mahkemeye versenizde uzarda uzar bir sürü tantana keşke dava açmasaydım olursunuz:) hırsızlık değil cinayet değil çünki yol kavgası,

ne demişler gördün bir deli dön geri:) değmez yani, bizim burada erkeklik yapanları koltuğun altından haydar çıkaranlarıda asarım keserim diyenleri de gördük bunların içinden hastanede 15 gün yatanlar ölenler yaralananlar sopa yiyenler hep oldu, değmez belaya bodoslama gitmeye yani, sünnettir zaten beladan kaçmak...

Otobüs ve minibüslerin kötü sürmelerinin sebebide 16 saat boyunca sürekli yolda olmaları ve yüz çeşit farklı cinste insanlarla uğraşmalarından oluyor en sonunda onlarda psikolojilerini kaybediyor yani bıkıyorlar sinyal vermeden çıkıyorlar zart diye önünüzde dakikalarca durabilirler o sırada emin olun ki yaşlı bir amca sallana sallana binmiş ve bozuk parası olmayan şöföre 50 lira uzatmıştır:)

o yüzden şu haklı şu haksız şu şöyle sürüyor kötü demeyin önce kendimizden başlayalım aklı selim hoşgörülü olalım yoldayken her zaman

17. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    şöförün yerinde olsam o Amarok'u orada 8 yapardım

18. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel

benim babam tır şöförü
    babamla ne zaman bir yere gitsem bu tür olaylar oluyor herkez tır otobüs vs kullanan insanlara hanzo kro gözüyle bakıyor bir gün gidiyoruz babamla istanbuldan izmit yönüne dogru kör noktadan tırın önüne girmeye calısıyo bir tanesi ben babamı uyarıyorum duruyo vurmadan kurtarıyoruz birde camdan el kol yapıyo hıyar oglu hıyar ben böyle konularda sakin olamıyorum ben orda babamın yerinde olsam tır ile üstüne cıkar tost ederim adamı

bir keresindede sahil yolunda arkamda uzunları + sis farını yakmış bir 18-19 yaşlarında bir genç sağa geçiyorum sağa geçiyo ortaya geçiyom oda geçiyo resmen kör etti anlasın diye arka sis farını açıp kapatıyorum anlamıyor en sonunda durdum sağda geçti arkasına geçtim sisleri uzunları yaktım açıp kapadım açıp kapadım sağa çekti durdu bende durdum arabadan indim yanına giderken gaza basıp kaçtı gelde bilmem ne yapma şimdi bunlara ...

19. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    her ne kadar tır kamyon yada otobüs ve minibüs kullanmasamda onlarla empati kurmayı başarabilmişimdir bunu herkese öneririm empati kurmak karşımızdaki insanın yerine kendimizi koymaktır, bu bir felsefedir, sonuçta ticari bir araç haliyle kütleli ve hacimli yani yolda yer kaplayacak elbette içi dolu oluyor yükü var sorumluluğu var, bu onun doğal hali çünki, bizim ufak otomobillerimiz gibi içerisinde sadece dolaşmaya çıkan ufak ihtiyaçlarını karşılamak isteyen sadece bir iki kişiyi taşımıyor yüzlerce binlerce kişiye belki yiyecek giyecek yada araç gereç taşıyor demek istediğim onun ekmek parası ve bu kamyonlar sonuçta bizlerin bim den dia dan pazardan marketten alıp yediğimiz içtiğimiz şeyleri giydiğimiz pantolonu kazağı taşıyor değilmi? bize hizmet ediyor, hatta tankerler arabamızdaki benzini benzinliğe götürüyor birde saatlerce yoldalar yol onların mekanı olmuş artık, o zaman ne diye tırlara ticari araçlara kötü gözle bakarız:) ? benzin alırken yoğurt alırken sorun yok yolda ticari araç sıkıştırınca da sorun yapmamalıyız mantık bunu söylüyor bırakalım gitsin yoluna bir an önce:) uzağından geçelim gitsin 12 saat yolda olan adam sinyal vermeyide unutabilir direksiyonda uyuyakalabilir bile

Kamyon olsun otobüs olsun görüş açısı yüksektedir ve bu araçlar kendilerinin alt kısmını yakın açılarını net göremezler özellikle sağ taraflarına yakın gitmek çok sakıncalı bu şekilde çok kaza gördüm birde genel olarak kendi fikrim şu şekildedir eğer ufak otomobilinizle bir kavşakta yolda sapakta yada benzer kesişen bir yolda kamyonla yada geniş bir ticari araçla karşılaşırsanız kamyon birden önünüze fırlamaz yapamaz zaten hemen hızlanamaz, sizin pire gibi zıplayıp kendisinden daha çabuk hızlanan otomobilinize yol verecektir, mantık bunu söyler gözlemlerimde genelde bu şekildedir, zaten sürücüsü deli çılgın bilinçsiz değilse ki genelde büyük ticari araçları uçarı insanlara emanet etmezler, birde bu araçlar kısa mesafede duramaz hemen yavaşlayamaz üstümüze gelirse onun için boş alan bırakmak en iyisidir.

Hepimiz zaman zaman yapılmaması gereken ufak hatalar yapıyoruz ufak hatalar büyük hataları doğurur mümkün oldukça hiç hata yapmadan sürmek gerekiyor ancak hatalarımız sonrasında gelişebilen yada sadece yanlış zamandan yanlış yerde olma hatası yaparak bu yollarda başımıza gelen yol kavgalarını uzun far sis farı uzun kornaya basma vs. oyunlarını kısa kesip olay yerinden bir an önce uzaklaşmak hatta duraklamak gerekirse durmak veya alternatif yola kaçmak yapılacak en aklıselim harekettir hem olabilecek kazayı önler hemde psikolojinizi yol boyunca bozulmadan iyi halde tutar, iyi bir sürüş psikolojisi çok önemlidir dikkatinizi daha iyi verirsiniz ve yol kavgası gibi olguların artık malesef trafiğin günlük bir parçası olduğunu kabullenip birkaç yüz metre içinde bunu başımıza gelebilen doğal bir olay olarak düşünüp sonra tamamen unutmak en güzeli

20. exuberant43

exuberant43 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    541
    Ad Soyad:
    Coşkun ALTAY
    Yaşadığınız Şehir:
    18-ÇANKIRI
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ben otobusu kullanıyor olsam sıkıstırırdım aklı basına gelirdi :) aptalın

Bu Sayfayı Paylaş