2013 otomatik astra bazen kontağı açınca vites göstergesi gelmiyor. Biraz bekliyor ve ekrana - - çıkıyor. Araç marş basmıyor. Bazen 10 dakika sonra bazen ise 3-4 saat sonra çalışıyor. Sorun nedir acaba? Ertesi gün yada gün içinde yine aynısı olabiliyor. Belki başına gelen yada duyan vardır diye açtım farklı markayı. Çaresizlikten.
Hata kodu vermiyor. Yetkili servis yok burada olsa belki onların makine okur ama sanayideki cihazlar hata okumuyor.
Bugün yine aynı oldu. Bilgisayar bağlandı. Abs beynine bağlanamıyor, şanzıman beynine bağlanamıyor, direksiyon beyni zayıf iletişim yazıyor. Hata kodu yok daha doğrusu bağlanamadı beyne.
otomatik şanzıman arızasıyla daha iyi yapan birini görmedim. İstanbulda değilsen bile ara bilgi al . Dükkan dükkan dolaşıp yorulma
Beyinsiz halde niye çalışssın yahu anca kuru marş basar. Hatta beyin eksik olduğu için çalışmaması gerekir. Beyin olmazsa yakıt pompa tarafından enjektöre kadar gelir fakat enjektörlere elektrik gelmez . Elektriği beyin göndereceği için malesef . Opeller çok fazla elektronik parça içerir birbiriyle bağalntılı çalışan bu sistemlerde sadece ana beyinle çalıştırmak mümkün olmayabilir. Şanzıman beynini görmezse boşta olduğunu anlayamaz ve çalışmaz. Nereye gidiyorsanız bu kara düzen çalışan arkadaşlarla daha fazla vakit kaybetmeyin derim. Tak sökle opel tamir edilmez. Obd2 ile bağlanınca elbette arıza kodu oluşacaktır. Oradan ilerlemeleri lazım .
Açıkçası arkadaşın araç. Burada denenleri aynen ilettim. Konuyu da attım kendisine. Dün beyinci dediğin gibi beyinleri devre dışı bıraktı denedi olmadı dedi. Kendisine nasıl yaptığını sordum ben aracın başında değildim. Dediği bu. Araç hiç tık demiyor. Vites göstergesi ekrana gelmiyor. Recep Ustayı bende dedim kaç kez ama bakalım ne yapacak. Teşekkürler herkese.
Sorun Cim beyninden Abs beynine giden kabloda kopuk varmış. Şu an sorunsuz çalışmakta. İnşallah tekrar etmez. Belki birinin başına gelirse kenarda dursun.