Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

askerlik tecil ettirenler

'Sohbet-2' forumunda getz34 tarafından 13 Ocak 2012 tarihinde açılan konu

1. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    arkadaşlar bugün askerlik tecil ettirmek için askerlik şubesine gittim evraklarımı teslim ettim fotoğraf diploma vs vs buraya kadar herşey normal daha sonra bana komando olmak istermisiniz fobileriniz nelerdir yüzme biliyormusunuz gibi sorular yönelttiler ben burda işkillenmeye başladım neyse cevapladım soruları yazıcıdan bi kağıt cıkardı askerlik no statü:er vs vs gibi daha sonra bu kagıdı elime verdi git muayene ol gel dedi benim ipler burda kopdu dedim kesin beni askere yolluyolar şuan cok kötü durumdayım korkuyorum muayeneye gidemedim muayene olursam askere yollarlar korkusundan
    askerliğini daha önce tecil ettirmiş olanlar tecil ederken sizede bu tip sorular ve muayeneye yolladılarmı ? sonuc olarak ben askere gitmiycem beni neden şimdi muayene ediyolarki bunlar kafama takıldı gitmedim muayeneye çok kafam karışdı ve korkdum kendimi şuan askere gitmeye hazır hissetmiyorum lütfen tecil ettirmiş olanlar daha önce cevaplarsa sevinirim

2. ankarali179

ankarali179 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    meraklanacak bişi yok.aynı durumu 2006 yılında bende yaşadım bende aynı korkuları yaşadım hatta gittim muayene bile oldum.siz muayeneyide tamamladıkdan sonra size farklı bi kağıt daha verecek yanlış hatırlamıyorsam.hatta elindeki evraklara askerliğe uygundur yazısı bile vuracaklar.korkulacak bi durum yok arkadaş daha sonra size okursanız şu yıla kadar okumazsanız bu yıla kadar tecillisiniz diyecek.Yani yaptıkları bi çeşit ön muayene hazırlık tarzı bişi.

3. ankarali179

ankarali179 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ayrıca ben 2006 da tecil işlemlerimi yaptırdım geçen sene Aralık ayında 337 kd olarak Kıbrısda askerliğimi yaptım

4. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel

anladım çok teşekkür ederim ya gerçekden kendimi gitmek için hazır hissetmiyorum bide bunları yaşayınca gerçekden korkdum çok teşekkür ederim bilgiler için rahatladım şimdi biraz

Düzenleyen : getz34

5. ankarali179

ankarali179 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    doğrudur olabilir yani işiniz vardır beklediğiniz bir şeyler muhakkak vardır.92 doğumlusun 20 yaşındasın galiba profilin doğruysa.inan bana yaş ilerledikçe daha zor oluyor.okul okurum kısa dönem giderim diyorsan orası ayrı tabiki.Ama şu ana kadar yapılan işlemlerinde bi sıkıntı yok.

6. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    evet 92 dogumluyum amacım açıkdan 4 yıllık işletme bitirip kısa dönem yapmak ben aslında tam muayeneye gidiyodum birisi çıkdı karsıma bi tanıdık muayene olursan askere alırlar direk dedi o yüzden böyle panik yapdım sonra tanıdıkları falan aramaya basladım ordanda bir kaç kişi alırlar falan diyince askere iyice korkdum ama şimdi rahatladım pazartesi ilk işim gidip muayeneyi olup bu işden sıyrılmak size çok teşekkür ediyorum çok rahatladım gerçekden ayrıca bi kaç yerdede okudum şimdi muayeneye yolluyolarmıs tecil için iyice rahatladım :)

7. ankarali179

ankarali179 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    eğer ki elinizde açık öğretim kaydına benzer evraklarınız varsa yada öss sınav kağıdı v.s. hiç bi sorun çıkmaz için rahat olsun.olmasa da zaten tutun bunu sevk edin gibi bi durum yok.kaça kaç göndereceklerine felan bağlı.ama merak etme sıkıntı olmaz.

8. ankarali179

ankarali179 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hatta ben askere gitmek için başvurduğumda erken sevk istediğimde siz önceden muayene olmuşsunuz bu süre içinde ameliyat yada tedavi gördüğünüz bi hastalık geçirdiniz mi gibi sorular sormuşlardı tekrar.

9. ankarali2010

ankarali2010 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hiçbir zaman hazır hissetmeyeceksin... askerlik öyle kutsal bir vazifeki, her zaman vatan hizmetine hazır olmalısın... hepimiz yaptık bu askerliği, vatan borcu namus borcu... şuna emin olki asker ocağına vardığında inanılmaz sağlam dostluklar kuracaksın...benim kardeşim dediğim 2 tertibim var...biri kırklarelide biri istanbulda...bi telefonla atlar giderim..onlar için dünyayı yıkarım...aynı cephede teröristlere kurşun salladık... ...ağlatmayın beni..

10. Emir-07

Emir-07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynen

11. era 1.5 crdi

era 1.5 crdi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Arkadaşım sen şimdi evrakları eline verip git muayene ol gel dediklerinde doktorun yanına girmedin mi? Eğer gitmediysen doktora ve gelip muayeneden elindeki evrakları imzalatmadıysan şu an sen tecil ettirmemiş oluyorsun. Bu arada şimdi muayene olursan askere gideciğin zaman muayene olmana gerek kalmaz bu süre zarfında bir sağlık durumun oldu mu diye sorarlar yok dersen tamam derler o kadar.

12. Gökhan Meletli

Gökhan Meletli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    genc arkadasımıza cok yuklenmeyın.asker olmaya hazır hıssetmeyebılır. ama işararken karsılasacagı zorlukları gorunce kosarak gıdecek zaten. ben 2 defa muayneye gırdım. korkmana gerek yok. bunların hepsınden zaten geciyorsun.

13. Emir-07

Emir-07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bence bir an evvel gidip yapın, sırtınızdan büyük bir yük kalkmış olacak

Bu Sayfayı Paylaş