2 sevgili varmış Çok severlermiş birbirlerini oğlan askere gitmiş O askerdeyken kı...z başka birine aşık olmuş bunu mektupla anlatmak zorunda kalmış "Sen askerdeyken ben başkasına aşık oldum, Kusura bakma sende olan fotoğraflarımı gönder" Asker mektubu okumuş, intkam alcak ya.! Bölükteki askerlerden ne kadar kız resmi varsa toplamış zarfa koymuş ve şöyle yazmış: "kusura bakma sen hangisiydin seçemedim kendi resmini al diğerlerini geri yolla" :RpS_rolleyes:
Konunun Okuduğum Kadarı İle Gülücüklerim Saçılsada Asker Olan Birini Askerde Terk Etmek Ne Derece Adam Olan Bekler Yüzüne Söyler
ben askerdeyken benım en yakın arkadasım nişanlıyken başına gelmişti adam kafayı yenişti adam askerden kacıp vurcam felan dıyordu. arkadaşımı sakinleştirmek çok uzun sürmüştü özetle zor bir durum kimsenin başına gelmesin
) süpermiş.. İşin şakası bir yana bence ilişkilerin bir kısmı askerde sınanıyor.. Askerdeki takım arkadaşlarımın birçoğu (hatta ben) sevgililerinden ayrıldılar.. artık oranın havasından mıdır? suyundan mıdır? bilemiyorum