Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Aşk acısıda neymiş Sizin hiç arabanız çizildimi ?

'Sohbet' forumunda PLatooN tarafından 20 Nisan 2013 tarihinde açılan konu

1. PLatooN

PLatooN Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    23
    Ad Soyad:
    Özkan P.
    Arkadaşlar ocak ayında satın aldığım 0 çiziksiz aracımın henüz 4 aydır bende olmasına rağmen çizilmedik yanı kalmadı aprtmanın önünde aracın kimin olduğu anlaşılana kadar ayrı çizildi iş yerimin ordaki caddede aracın kime ayit olduğu anlaşılana kadar ayrı çizildi açıkcası çizilmedik yeri kalmadı önünede geçemiyorum ön kaputta yan kapılarda bagaj kapağında hele bir yanı boydan boya LÜTFEN YAPMA ARKADAŞ GEL LASTİĞİMİ KES AMA KAPORTAMA DOKUNMA BEN ONU ALANA KADAR ÇOK ŞEYLERDEN FEDAKARLIK ETTİM.

2. dincercolak

dincercolak Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    86
    Ad Soyad:
    Dinçer ÇOLAK
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    Allah sabır versin geçmiş olsun. Ne isterler bu araçlardan, hang,i mantıkla çizerler anlaşılır gibi değil gerçekten. İnsanlar çok zor şartlar altında, yaşantılarından tavizler vererek alabiliyolar, masrafı az olsun diye en ekonomik olan modelleri alıyorlar. Sonra bu şekilde çizilince, hem değerleri düşüyor, hem masrafları artıyor, bir yandan da borcunu ödemeye devm ediyorsunuz. Ne binesiniz geliyor, ne bakasınız geliyor araca. Şerefsizlikten başka bişey değil, yanlış anlaşılmasın sözüm meclisten dışarı arkadalşar. Eğer bir garezin varsa, bekle sahibini bul konuş derdin neyse, arabadan ne istersin. Benim de 2006 da 0 aldığım siyah eramı, 3 aylıkken bir tarafı boydan boya aynadan benzin kapağına kadar çıtanın hem alrından hem de üstünden çizmişlerdi. Sinirimden kazma kürekle ben dalacaktım az kalsın arabaya. Tekrardan geçmiş olsun.

PLatooN bunu beğendi.
  3. attkenan33

attkenan33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    80
    Ad Soyad:
    Kenan B.
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Matrix (2001-2010)
    Enteresan bir mahalle, ve enteresan bir cadde...
    Kimin olduğunu bilmedikleri arabayı direk çizmeye başlıyorlar sanırım...

PLatooN bunu beğendi.
  4. nadir3391

nadir3391 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    hep aynı hocam, benim arabanında çizilmedik yeri yok..özellikle kapılar hep iz dolu.adam nasıl arabadan iniyorsa kocaman izler var.dışarda mal gibi insan çok olursa yapacak bir şey yok..

PLatooN bunu beğendi.
  5. isa

isa Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    490
    Ad Soyad:
    İSA K.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    ALLAH cc sabır versin sözün bittiği yer diyecek birşey bulamıyorum yazık emeğe biraz saygı o paralar kolay kazanılmıyor

PLatooN bunu beğendi.
  6. PLatooN

PLatooN Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    23
    Ad Soyad:
    Özkan P.
    Gözüm istanbulda kimin eli kimin cebinde belli değil heryer karma karışık

7. Uğur K

Uğur K Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,046
    Ad Soyad:
    Uğur Karagüzel
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Fiat
    Kardes geçmis olsun.İnan bana seni çok iyi anlıyorum.İstanbul malum anlarım her tarz insanı var ama amasra Çakraz da dükkanımın önünde ön kaputuma tasla yazı yazmaya kalkıstılar.10 cm civarı biraz da derincene.Aracımı o vaziyetde gördüğümde bayan müsteriler de vardı tabi o an içimden geçenleri saydıramadığım için içim içimi yediAracımı boyatdım pesine Zonguldak ta park halindeyken Sağ çamurluk değdirme arka sol tampona sürtme.Ne kadar da dikkat etseniz yabancı biri vurup kaçıyor.
    Allah daha beterinden korusun.Bunlar aslında küçük seyler ama can sıkıcı oluyor.

8. YILKI

YILKI Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    hakan murat
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    bu işin kibarlığı yok.ben 2004 riom ve öncesi elantram yüzünden epey günaha girmişimdir anneleri vasıtasıyla. Bu günaha girişler esnasında yaşadığım kızgınlık dolasıyla oluşan stres daha çok mahvediyor.hele şükür taşınıyorum.ben yapmadım eski model diye ama sizler sanırım 50 /100 tl kıyarak gizli kameralı çakmak kalem anahtarlıkla takip edebilirsiniz.ne olduğunu anlarsınız en azında

9. PLatooN

PLatooN Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    23
    Ad Soyad:
    Özkan P.
    Eskiden silecek kaldırılırdı şimdi direk çiziyorlar eğer öyle değilse benim arabanın hali ne bilemiyorum, ufacık kasislerden bile kaçıyorum mümkünse, özenerek kullanıyorum park ediyorum geri döndüğümde genelde bi vukaat kesin oluyor yada artık piskolojik olarak öyle hissediyorum

10. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    geçmiş olsun bizim arabayıda şerefizin birisi anahtarla bastıra bastıra çizmişdi bulamadım yapanı ah bi bulsam varya ah bi bilsem onu yapanı kaç sene geçti üstünden hala ilk günkü gibi sinirleniyorum o çiziği grdükçe

11. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Kotu bir durum. Kendi arabami yanlislikla yarim metre cizdim kendime kizdim ama bir baskasi 0 alinan eramizi boydan boya cizince beyinde kan pihtilasmasinin ne demek oldugunu anliyor insan.

Xperia 945 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

12. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    hele birde sifir al getir mutluluktan basin donerken ertesi gun gel bak kapi citalari ezilmis gor. ayy nasil bir mutluluk anlatamam. mutluluktan onu yapana agziniza geleni soyluyorsunuz. :-(

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

13. Muhammed

Muhammed Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    115
    Ad Soyad:
    Muhammed
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    büyük geçmiş olsun...
    istanbul'da yaşıyorsan artık özel kapalı parkın olucak ben bunu bilir bunu söylerim yoksa öyle insanlar var ki insan demeye dilim varmıyor !

14. TurkSpace

TurkSpace Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    220
    Ad Soyad:
    Serdar Kevzer
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    çok geçmiş olsun arkadaş.

Antalya'nın pis semtlerinden birisi teomanpaşa da 3 arkadaş bekar evi olan arkadaşımıza hem sohbet muhabbet hemde kurtlar vadisi izlemeye gittik.bitişiğindeki komşusunun(gecekondu)evinin duvarına yakın koydum sorun olmaz diye arabayı bizi gidip gelmelerimizden dolayı tanıyor kendiside 1 yıl öncesine kadarda arkadaşımın iş yerinde beraber çalıştılar o derece yani...Sen kalk benim sol arka lastiğin havasını va sağ ön latiğin havasını indir :) indirmekle kalmamış ............... sibop iğnelerinide sökmüşki ben baya bir uğraşayım. ben ve arkadaşlarım onu bir güzel eskittik..sabaha kadar polis karakolunda attığımız dayak yüzünden beklemek zorunda kaldım buda cabası :)

şimdi ise sıra;çiçeklerimi güllerimi çiğneyip kıran bebelerde..benim otoparktan girip yan binanın içindeki erik ağacı :) na dadandılar o binanın içine girmeleri zor çünki çocuk kreşi var oraya benden taraf dışında biryerden girmelerine imkan yok(profil resmime bakarsanız pembe rekli kreşi ve aramızdaki sarmaşıklı duvarı göreceksiniz o duvardan işte :)otoparka döşettiğim parke taşlarından arta kalanlar vardı onları alıp erik ağacının altına koyuyorlar ordan duvara tırmanıp erikleri topluyorlar tabi veletler 3-4 kişi var bu arada ne çiçek ne gül nede bişey bırakıyorlar orada.geçen yıl yedikleri dayak sanırım az geldi bu defa yakalarsam pis edeceğim :) yarın resim ilede paylaşırım organizasyonu :)

aslında en kızdığım kendilerini uyaran kovalayan diğer bina sakinlerine küfürler etmeleri bunların içinde eşimde var..veletler 12-14 yaş larında bu arada.

gitti güller çiçekler :(

15. gogo17

gogo17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,669
    Ad Soyad:
    İlkay
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Hocam benimde en çok kızdığım nokta odur aracımın cizilmesi yav arkadaş bırak sanane elalemin arabasından çizilince ne zevk veriyorki sana hele araç pisken kaportaya yaslananlara acayip ayar oluyorum araç dükkanın önünde duruyor adam çay bardağının altlığını kaportaya koyuyor varmı böyle birşey ya 2 tane asılasım geliyor nede olsa burası Türkiye ne olup olmıyacağı belli olmaz :D

16. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    aynı sıkıntı bende de var :( harita gibi oldu araç

17. gogo17

gogo17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,669
    Ad Soyad:
    İlkay
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    şu çizikler bendede var belli kısımlarda çizikler yüzünden arabayı yıkayasım gelmiyo :D boyatsan bir türlü boyatmasan bir türlü :D

18. Tamer52

Tamer52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    729
    Ad Soyad:
    Tamer gürsoy
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    VW
    yazın fındìk dallarından bizim arabada çok çiziliyo fındık bitiyo pasta cila atiyodum baktım olmuyo bende bakmıyorum artık :)

samsung galaxy mini 2 (GT-6500D) ile gönderildi

19. pasaoglu

pasaoglu Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    225
    Ad Soyad:
    Mustafa
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Ana benim imza başlık olmuş :)
    Ben bu işe baya kafa yordum neden çizerler diye
    1. Mahallede biraz dikkat çekiyosan araban her gün çiziliyor nerden biliyorum, araba kullanmaya çok erken başladım küçük yaşta araba kullanıyorsanız çok dikkat çekiyorsunuz
    2.sokak arasında hızlı kullanıyorsanız buldukları yerde çiziyorlar.
    Bundan önceki arabamız çizik içindeydi hatta kapının birine ev çizmişlerdi akıllandım artık hızlı gitmiyorum dikkat çekmemeye çalışıyorum. Arabaya eskiden kapının önünde cila çekerdim şimdi kurulamıyorum bile

20. mgk19

mgk19 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    354
    Ad Soyad:
    Gökhan Kara
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Ben bu milletin malına bilerek zarar verenlere terörist diyorum.Ne istersin elalemin malından:mad:

Bu Sayfayı Paylaş