Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Artık Bende Hyundai sahibiyim ama bazı sorular var

'Accent Forum - Club' forumunda why35 tarafından 6 Aralık 2008 tarihinde açılan konu

1. why35

why35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba Arkadaşlar ,

Sonunda bende sizlerin arasına 97 Model Acccent 1.5 Gls ile katıldım.
    Daha önce Hyundai sahibi olmadığım için bazı şeyleri merak ediyorum.

1.farlar açık kaldığında kapıları açtığında uyarı sesi vermiyormu , bu özellik standartlarda yokmu ,

2.aldığım sahibi alarm taktırmış , yakın zamanda alarmı açık unuttuğu için binerken ötmeye başlamış yada bozulmuş , ve acele ile sirenin kablosunu koparmış.Benim merak ettiğim bir alarmı susturmak bu kadar kolaymı ? o yüzden kaliteli bir alarm taktırmak istiyorum bu kadar kolay devre dışı bırakabilecek bir alarm hiçde güvenli değil.Önereceğiniz bir marka varmı.

3.aracım benzinli , otomatik vites ortalama yakıt tüketimi nedir ?

4.far olarak xenon düşünüyorum hangisi uygun olur ve iyi ?

5.iç aydınlatmada özelliklede otomatik vites göstegeleri gece ışıklı olmadığı için okunmuyor buna led taktırma şansımız yokmu yada daha okunaklı hale getirme ?

6.ufak tefek ıç dış aksesuar taktırmak için önerdiğiniz site yada izmirde gidilecek yer varmı

Teşekkürler

2. Misafir

Misafir Guest

Aramıza hoş geldiniz, konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar sorularınızı cevaplandıracaktır...

3. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Aramıza hoşgeldiniz.Aktif forumlar

4. why35

why35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkür ederim Çoşkun Bey ,

Uzun süredir burayı takip ediyorum arkadaşların hepsi çok yardımsever ve içtenler.Burası tercihimin Hyundai olmasında hiçte azımsanamayacak bir rol oynadı.
    Düzenleyen : why35

5. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    aramıza hosgeldiniz aradığınız bilgileri burda bulabilirsiniz buna emin olun otomatik vites olduğu için aracınız pek bi bilgim yokama farlar acık kaldıında benim bildiğim bütün hyundailer uyarı veriyor

6. Misafir

Misafir Guest

15 yıllık otomobil hayatımda gerek sıfır gerekse 2. el olmak üzere 150'ye yakın araba değiştirdim, emin olun sahip olmaktan vekullanmaktan zevk aldığım arabaların içinde ilk beş sırada...Zaten imzamda da bunu ifade ettim...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

7. ****EYÜP***

****EYÜP*** Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1-benim arabada var farlar açık kalınca ötüyor.Yumurtalardada olması lazım .

2-muhtemelen kaputu açıp sirene giren kabloyu kopartmıştır.En kral alarm sisteminide taktırsanız.Kaputu açtıktan sonra siren göz önünde ve giden kabloda belli .kestimmi olay bitti.Yada sireni saklıyacaksınız (nasıl olur bilmem)

3-normal şanzuman benzinlisi şehiriçi 240-280 civarında yakıyor.Buna otomatik şanzumanı eklersek 300 kuruşu bulabilir.(aracın motor bakımına göre de değişir bakımlı bir araçla bakımsız araç arasında tabiki yakıtta fark olur)

4-X enondan pek anlamam ne desem yanlış olur.Anlayan arkadaşlar var .Bilgi verir.

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binin...

8. TRooper

TRooper Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Siren kablosunu kesmek ile alarmın devre dışı kaldığı doğrudur, bunun için bataryalı şarjlı sirenler mevcut. Ben diğer aracıma Cenmax'In bu tip sirenini taktırdım ve hala kullanıyorum. Sİren tetiklendikten sonra kablosunu kesersen tekrar bağlayıp alarmı kapatsan bile çalmaya devam ediyor. Susturmanın tek yolu yanında verilen özel ufak anahtarı sirenin üzerindeki deliğe sokup çevirerek sireni sıfırlamak. Aksi taktirde siren şarjı bitene kadar ötüyor. Kaç saat olduğunu bilmiyorum malesef. Ancak bu bataryalı sirenin en büyük dezavantajı ufak anahtarını da sürekli yanınızda bulundurmak zorunda olmanızdır. Ayrıca bu da %100 garanti değil tabiki, sonuçta arabanızı evinizin yakınına park etmiyorsanız sizin için avantajlı olmaz. Hırsız, bataryalı sireni yerinden söküp suya vs atarak bozabilir sanıyorum. Bu tabiiki belirli bir süre alacaktır ancak o süre zarfında kimse bakmazsa bi anlamı olmaz. Eğer aracınızın çalınmasından korkuyorsanız baston kilit, teybinden korkuyorsanız teybin kafasını içeride bırakmamak ve bataryalı alarm uygun olacaktır kanımca.

Saygılar,

9. AR147

AR147 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    aramıza hoş geldin

10. gls16v

gls16v Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hoş geldin araban hayırlı olsun güle güle kullan

11. HuSeYiN©Є

HuSeYiN©Є Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Teşekkürler Coşkun abi. Zaten seninde moralin olmasa aldığım araba yüzünden isyanları oynayacaktım. Sen bir nebzede olsa teselli oluyorsun

12. sirhamit

sirhamit Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hoşgeldiniz Hayırlı olsun. Allah Kaza Bela vermesin.

13. teknik05

teknik05 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bende de 98 GLS var 1.5 düz vites farlar açık iken motoru susturursan sadece otomatik olarak park lambalarına düşürüyor ve sinyal yok malesef. Bir iki kez gündüz unuttuğum için akünün yeşil ışığı kayboldu sonra tekrar geldi.

14. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    hoşgeldin

15. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    aramıza hoş geldiniz hayırlı olsun

16. sîneçâk

sîneçâk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Dayı senin mesleğin ne de 150 tane araba gördün geçirdin

17. Misafir

Misafir Guest

Bilgisayar sistemleri kurulumu......

18. sîneçâk

sîneçâk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    E ne alâka, arabayla? Sen de var ya ne iş yaptığın belli değil, karanlık işler mi çeviriyon nedir. Uçar servisinin sahabısı dedik olmadı, araba tamircisi dedik olmadı, şimdi de bilgisayar çıkardı başımızahttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

19. sîneçâk

sîneçâk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Dayı istasyon tavsiyesini arat demişsin de bulamadım sen buluyorsan bana link atabilir misin? Sana da çok zahmet veriyorum değil mi?

20. Misafir

Misafir Guest

On parmağımda on marifet vardır benim....https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=3215&KW=benzin+istasyonu
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

Bu Sayfayı Paylaş