önce ilk iş bas...nerden çanaklardan cam çıtalarının direkteki kısımlarını karbon veya siyah düz folyo kapla.amerikan parkmodulu,kişisel fikrim turuncu seffaf folyoyla ön sinyalleri kaplama,arka stopları komple seffaf kırmızı folyoyla kızartma,sis farı,ön tampon altına lip,ben en son kapı kolları ve silecekkollarını karbon yaptım on numara oldu.he bide logo renklendirme olabilir.
bn cuma basıyorum 1 yada 2 bakla kestircem helezonları dediğin gibi canaklardan alcaltmayı bizim bi abi var usta ona dedim yaparım ama amortisörlern yeni ben olsam kıyma derim helezonları kes gitsin dedi bnde kestircem amerikan park yaptım sislerim var ama takmicam lip 45 liraya konustum cuma onuda taktırcam. arka stopları siyah kaplatcam bakalım nasıl olacak cuma görcez ah bide baskı balatamı değiştirebilsem benden mutlusu yok
bakla kestirdiğime köpek gibi pişmanım...demedi deme.bu ay bende helezon bakıcam cıkmacılardan kesilmemiş.kestirmeden önce hiç sorun yoktu...ama zaten helezonlar kısa süspansiyon zayıf..kesince araba kullanırken yoruluyosun
benim arabanın resimlerine bak işte jantlailgili konuda.hem çanaktan basık hemde kesik anca bukadar düşüyo..yani sen bir bucukbakla kesince sadece 4 cm falan camurluk lastiğe yaklaşçak...yetmicekkeşke yapmışken tam yapsaydım dicen..ben önce canaktan bastım 4cm. süspansiyon da hiçbifark olmadı.basıklıkta göze carpmadı.canaklarda yer kalmayınca mecbur kestirdim.ama suan ki fikrim..hekezonları orjinaltutup 15jant koymak.. tabi çanaklar müsaade ederse..çünkü zincir bile takılmıo okadar az mesafe var lastikle canak arasında
yapma dalgamı gecion...ben hala istediğim gibi olmadı..kuleler kaputtan cıkıcak gibi oluyo cukurdan kacamazsan.çok zor ve yorucu kullanım var..sürekli zikzak...işin zevkiorda ama... 4 cm indirmekiçin mahvolma...ısrarla canak diyorum..amörtisör yeniolması neyi etkilicek.1-2 ay sonra helezon alacagına yeni amörtisörü yap...genede sana kalmış..
8 yıllık accent kullanıcı olarak söylüyorum: jant yoksa aracını boşuna basma.. 13 lük kapak jantlar gömlek düğmesi gibi minicik kalıyor ve hiç yakışmıyor.. 14 lük jant olsa kapakları sök jantları beyaza boya dicem.. öğrenci adamsındır sen ucuz yollu bişeyler yapmak lazım.. İlk olarak turuncu folyo al ve sinyalleri turuncu yap.. Accayip çok yakışıyo bizim accentlere.. Maliyeti 5 TL yi geçmez.. Sonra 2 tane park lambası al, park lambalarından sinyallere doğru kablo çek ve bu park lambalarını sinyallerin içine sarkıt.. Oldu mu sana amerikan park lambası Bunun da maliyeti 1 TL yi geçmez.. Sonra al bi sis farı.. ama küçüklerinden değil.. En azından admire sis farı kadar yada biraz daha büyük bi sis farı olabilir.. 15-20 TL ye satılıyor.. Elektrik tesisatını kendim yapamam dersen, sis farını felan herşeyini bağla, götür bi ustaya ver 10 lira.. Oldu mu sis farı sana İstersen sisleri de turuncu folyo ile kaplarsın.. Şimdiki trend bu oldu Arka stoba da kırmızı stop folyosu öneririm.. Plaka lambası - tavan lambası - bagaj lambası olarak da şerit led kullanırsın.. hepi topu 2 metre gitse 15 TL de buna verirsin.. Hatta artarsa ön ızgaraya aydınlatma olarak da kullanabilirsin.. Öne tampon altı plastik liplerden al 20 adet de vida al, kendin takarsın bile.. 20-25 TL yi geçmez.. al sana link http://www.sahibinden.com/ilan/yede...-her-araca-tum-modeller-uygun-108701365/detay Parlak siyah folyo ile ön ve arka yan cam direğini kaplarsan cam filmi ile bütünleşik bi görüntü olur Farını sökebilirsen far karartma yap derim.. Arka bagaj üstü çıta 20 TL öneririm.. Bu kadarı yeter sanırsam
sölediğin herseye katılıorum koray..bende herseyi böle kendim ucuzayaptım...öğrenciolmadıgım halde. ama örenciadam jant koyamaz hemen...ben bile senin jantlara hastayımama yemez yani 1200...hanım öldürür beni. kapakları sökünce 13 accentin altında daha güzel druyo..tabiiki jant gibi olmaz ama imkana göre iş bence...amerikan parklardada çiftli ampul alıp bi ucuna parkıbaglarsan küçük kısmına, daha orjinal oluyo...sen diğer en büyük sorun 114.3 konusunda sordugum bikaç soruyuda cevaplmayı unutmayasın...tecrübe paylaş lütfen.selamlar dipnot: murat senin elindeki o mini sislerden başkası uymaz avrupa kasa yımırtaya...tamponu kesmessen tabi... birde tamponun altı içeridoğru uyuz bişekilde kavislioldugundan lip yakışmaz gibime geldi vazgectim...sen yap..yakışırsa bende yapıcam..ama korayın makyajlı kasaya on numara uyar.
aracımda ışıklandırmaların hepsi beyaz ve çok tatlı plakam kalın etrafında siyah şerit yok amerikan parkım var ve ben hep açık gezerim amerikan parkları aracımda filmde var tek istediğim yere basmak arka bagaja m3 spoyler öne lip ve uydurabilirsem 98 model hyundai accent coupenin tamponundan çıkma bulup taktırmak tek isteğim bu bunuda başarıcam inşallah öğrenci adamız sonuçta para kısıtlı burs paralarıyla yapcaz artk :RpS_rolleyes:
ses sisleri naptın takmadın mı hala...resim yok merak ettim oldumu diye...ben şimdi proje aşamasındayım ama galiba tamponu kesip biçicem biraz..