ARAÇ ORJİNALDİR. 16.800KM DEDİR MAYIS 2015 TRAFİK ÇIKIŞLIDIR. ELİTE BLUE SUNROOF GERİ GÖRÜŞ VARDIR. BRC-GFİ LPG VARDIR. ÇEKİŞİNDE HİÇBİR SORUN YOKTUR. ARIZA LAMBASI YANMAZ. LPG 11000 KM DEYKEN TAKILDI. ŞEHİR İÇİ 16KRŞ ŞEHİR DIŞI 13KRŞ ARACIN BÜTÜN İÇ AYDINLATMALARI PLAKA VE BAGAZ AYDINLATMASINA KADAR BEYAZ LED İLE DEĞİŞTİRİLMİŞTİR. ÖNFARLARI OSRAM BEYAZ AMPULDUR FİYATINI ARAŞTIRABİLİRSİNİZ. CİLASI BOYA KORUMASI EKSİKSİZDİR. 15.000 BİN BAKIMI YAPILMIŞTIR. ANLAYACAGINIZ TERTEMİZDİR. iLAN LİNKİ: http://www.arabam.com/ilan/sahibind...e-blue/hyundai-i20-1-2-mpi-elite-blue/6265673 ARACIMI SATMAK İSTEMİYORUM AMA EV ALMAK GİBİ BİR NİYETİMİZ VAR.
Forum kuralları gereği büyük harf kullanılmıyor düzeltin isterseniz hayırlı satışlar GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yozgattaki trafik durumuna bağlı olarak lpg de o yakıtlar mumkun ben istanbulda şehiri çinde 1.1 crdi ile 19krş yakabiliyorum çok fazla trafiğe girmezsem
Öncelikle hayırlı müşteriler dilerim.. Yakıt öyleyse dizel almaya hiç gerek yok Daha önce clio IV 1.2 motorunu aldım pişman olmuştum performansından dolayı satmıştım. 100-110 ile giderken araba bağırıyordu 6. vitesi istiyordu ama arabada 6 yoktu.. Nihat Hatipoğlu gibi anlattım bende i20'lerin 1.2 motorunun performansı nasıl acaba?
Gazı nereden aldığına bağlı olarak değişir yakıt maliyeti. Mesela ben 2006 Elantra ile Samsun'da litresini 2.10 liraya aldığım gaz ile şehiriçi 20 kuruş uzun yolda klima açık 15-16 kuruş yakiyorum. Yalnız Yozgat ta Lpg çok pahalıydı. Araç Yozgat ta kullanılıyorsa daha fazla yakar
Denemesi bedava isteyen herkesle uzun yol ve şehir içi yakıtı deneriz yakıt masrafını karşılamak kaydıyla uzun yolda 100 ile sakin kullanırsan 13 kuruşu geçmiyor şehir içide bas bas gazdan ayagını çekmeden 18 krş yakıyo oda maximum
Oncelikle hayirli satislar. Düzgün kullanılırsa yakalanmayacak rakamlar değil. Ama Yozgat'ta LPG gecen sene pahalıydı. Hala öyleyse mesela 2.30-2-50 arasındaysa daha fazla yakar. Lpg 1.90-2.10 lira arasındaysa verdiğiniz değerler hayal değil. Şehiriçi 16 olmazsa 18 olur ama olur
1.95 ile 2.18 arasında değişiyo fiyatlar ama ben genelde shellden alıyom 2.18 kuruşa 1.95 e alınca araba değişiyo bi anda
Arkadaşlar aracın fiyatını düşürdüm haberiniz olsun vallaha 49.500 vermişlerdi 49.500'e bırakacam artık