arkadaşlar geçenlerde kaza yapmıştım bugün bktım tramer %50,%50 vermiş kusuru bnm araba serviste yapıldı ancak ödeme nasıl oluyor acaba??? ACİL LÜTFEN
Bildiğim kadarıyla sizin kaskonuz var ise o karşılar. Kaskonuz yoksa cebinize kuvvet... Kaskonuz var ise hasarsızlık indirimiz de bozulmuş oluyor...
Yeni sistemde hasarınızı karşı tarafın sigortası komple karşılıyor, daha sonra tramerin tarafınıza vermiş olduğu kusur oranı kadar miktarı adresinize yolladığı tebligatla 7 gün içinde ödeyin diye istiyor. Kısacası toplam masrafınızın %50'lik kısmını birkaç hafta içinde sizden talep edecekler...
Trafik sigortasının mantığını çözemedim ben ya, zaten kaza ihtimaline karşı sigorta yaptırmıyor muyuz, bizden nasıl para istiyorlar?
Kazada %100 suçsuz bulunmalısın. Peki buna kim karar veriyor?Tramer yada çağırdıysan polis. Buda demek oluyorki suçsuz bile olsan bu adamların insafına kaldın. Hele trameri hiç anlamıyorum. kaza yerini görmeden nasıl objektif karar verebilirsinki?
konuyu açan arkadasa öncelikle geçmiş olsun diyorum benim öğrenmek istediğim dosya açıldıktan kaç gün sonra tramer kaza oranlarını belirledi bizim bi arkadasın basında da var böyle bişey 1 hafta oldu ses seda yokta