Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Arkadaşlar Sigorta Ve Röle Konusunda Yardıma Ihtiyacım Var

'Yumurta Kasa Accent Forum - Club X3' forumunda teomn tarafından 28 Haziran 2019 tarihinde açılan konu

1. teomn

teomn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Ad Soyad:
    teomn Uzun
    Yaşadığınız Şehir:
    71-KIRIKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    Arkadaşlar 99 Accent aracımn farları dün aksam yanmamaya başladı uzunda kısada yanmıyor sıkıntısı nedir anlayamadım röleye baktm röle sesi geliyor ortadaki H/LAMP siyah rölenin kapağını açıp kenarına bastırınca farlar yanıyor kontak kapalıykende yanıyor aracı çalıştırıp far kolundan yanmıyor far kolu bozuk diyecem parklar ve arka farlar yanıyor ancak önler yok diğer 30A lık renkli rölede sağlam sigortalarda sağlam sorunu bir türlü bulamadım en önemlisi A/CON ve CON FAN diye 2 adet röle var bunlar neyin rölesidir
    arkadaşlar birde bu manuel fan olayı bu nasıl yapıyorlar bilen bir arkadaş varsa anlatabilirmi yaz günü 30 km uzun yok yapıp sıkışık trafiğe giriyorum motor baya ısınıyor onun için bunuda yapmam lazım

2. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    a/con klima rölesi
    con fan klima fanı rölesi

röleden ses gelmesi çalıştığını tam göstermez, bazen ayakları kopuyor.

önce rölelerin sağlamıyla test etmek lazım. aynı amperde başka röle varsa onunla deneyin. bu işi bir oto elektrikçinin çok ucuza ve kolayca çözeceğini düşünüyorum.

hyundailerde hararet sorunu olmaz. eğer hararet yükseliyorsa fanı çalıştırmak da işe yaramaz, mutlaka bu arızanın sebebini çözmelisiniz.

<<bülent>> bunu beğendi.
  3. teomn

teomn Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Ad Soyad:
    teomn Uzun
    Yaşadığınız Şehir:
    71-KIRIKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
    hocam röleler 4 ayaklı kopma yok hocam hararet yükselmiyor ancak bir kere yaktık contayı korkuyorum bunun için kesin yapıcam manuel fanı elektrikçiye gitmeyede korkuyorum bundan 3 ay önce konjektörün üzerindeki soket biraz çıkmış göstergedeki simge gitmişti aradı sorunu bulamadı adama ben gösterdim birde şu soket biraz cıkmışş diye onu iteklemeye 20 tl para istedi yani küçük yerlerde ha deyince ustaya gidilmiyor

4. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

iyi usta kolay bulunmuyor,bazen aramak gerekiyor.

Bu Sayfayı Paylaş