Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

arkadaşlar merhaba...i30 alarn sorunu

'İ30 Forum - Club (FD; 2007–2012)' forumunda gloster tarafından 7 Haziran 2009 tarihinde açılan konu

1. gloster

gloster Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar merhaba...arabamı yeni aldım.1.6 crdi 90ps team. fakat alarmı çalıştıramadım bir ayarı varmı.

2. efe1988

efe1988 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    alarm kumandayla kapıyı kilitleyip anahtarla kapıyı açarsanız o zaman çalacaktır... aracınız hayırlı olsun

3. gloster

gloster Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkür ediyorum...bugün denedim fakat çalışmadı...alarm devreye girerken ses çıkarıyormu peki...

4. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    hyundai de pasif alarm var,
    kapılar açılmadan ötmez, kumanda ile kapatıp anahtar ile açarsanız öter

5. gloster

gloster Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şimdi gidip denedim.fakat ötmedi.nedenini bilmiyorum.ayarları falan varmı.yardımcı olursanız sevinirim..kafamı taktım...

6. efe1988

efe1988 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    alar zaten aracın kornası oluyor eralarda dit dit diye ses çıkıyor dörtlüler yanarkenhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

7. Kaan Çelikçi

Kaan Çelikçi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Benim i30 dada yok galiba alarm ayrıca kumandalı anahtardan bagaj kapağını açmak istediğimde açılmıyor !!!

Fakat açılması gerekiyor yani kullanma kılavuzunda öyle yazıyor neden çalışmıyor anlamadım ???

Ufak bi sorun daha radyo sürekli atlıyor kayıtlı kanalı dinlerken birden kesiliyor ve bir sonraki kanala veya kafasına göre bir kanala geçiyor (bunu yayını en net aldığı kanallarda da yapıyor ve hatta araç park halindeyken bile?) anlamadım niye böyle yaptığını ???

Bunlara cevap verebilecek biri varmı yoksa servisemi gitmeliyim lütfen yardım !!!

8. M10uR

M10uR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Radyo Azısası bizim Eradada Oldu .. Birden Kesiliyordu Sonra Kendiliginden Düzeldi.. Bi Türlü Çözemedik Onu ya.. Bir Hyundai Classici https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

9. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    benim navitechte ams diye bir fonksiyon var, açtınmı radyolar arasında gezinti yapıyor, sanırım öyle birşeydir, arıza olduğunu sanmıyorum,
    o olay bir özellik benim teypte https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

10. gloster

gloster Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar merhaba... alarmı bir türlü çözemedim..kafama takıldı...yarın servise gideceğim...önereceğiniz bir şeyler olursa sevinirim...iyi günler

11. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    onun bi tuşu var galiba ta olması lazım teybin ekranına bi bak hangi yazılar yazıyor y6azan yazının tuşunu bul ona bas o yazı gidincer düzeliyor.benim getzdede olmuştu öle çözmüştüm....concept in dediği tuştu galibaaa
    Düzenleyen : efe34

12. orient

orient Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    BAGAJ KAPAĞINI KUMANDADAN AÇABİLMEK İÇİN DÜĞMESİNE NORMAL KAPI AÇMADÜĞMESİNDEN BİRAZ DAHA UZUN SÜRE BASILI TUTMANIZ GEREKİYOR O ZAMAN STOPLAR İKİ KERE YANIP SÜNEREK SADECE BAGAJ KAPAĞI AÇILIR VE KAPATINCA TEKRAR OTOMATİK OLARAK KİLİTLENİYOR. BENİM ARAÇTA O ŞEKİLDE KULLANIYORUM. AYRICA KAPIYI KUMANDASIZ ANAHTARLA AÇINCA ALARM DEVREYE GİRİYOR VE ARACIN NORMAL KORNASI KESİK KESİK ÖTÜYOR SUSTURMAK İÇİN YA KUMANDA KULLANILIYOR YADA KONTAK ANAHTARI TAKILIP ARAÇ ÇALIŞTIRILIYOR ANCAK O ŞEKİLDE DEVREDEN ÇIKIYOR.
    Düzenleyen : orient

13. Kaan Çelikçi

Kaan Çelikçi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Teşekkütrler kardeşim denedim oldu !!! Ama alarmı denemek istemiyorum çünki kullanma kılavuzunda alarm çalıştıktan anahtar için servise gidiniz diye bir uyarı var ???

14. gloster

gloster Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba...servise gittim...alarm çalışıyor...fakat kapının fazla zorlanması ve kumandasız anahtarla açılınca...teşekkürler...iyi geceler...

15. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    radyo arızadan dolayı yapmıyor, TA-AF-PTY gibi fonksiyonlar oluyor, bu gibi tam bilmediğiniz fonksiyonların hepsini kapalı konuma(OFF yapın) getirin. sanırım sorun çözülür.

16. kavtaroglu

kavtaroglu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    kapıyı kumanda ile kilitle 2 dakika bekle mutlaka daha sonra kapıdan anhtarla aç alarm çalışır

Bu Sayfayı Paylaş