arkadaslar bu jantı almayı dusunuyorum sızlerınde bır yorumlarını almak ıstyorum..aracı yorarmı aracım 1.6 era?nasıl durur?arac tıtanyum grı..yakıtım cok artarmı?195 mı tercıh etmelıyım.?jant agırmıdır bu markadan kullanan varmı? bu arada 675 pazarlık ettım.fıyat nasıl?? http://www.sahibinden.com/16_inc_4x100_lassa_impetus_sport_1000_km_yol_yapmis-17WQQaXQQ20712005WQQpXQQdisplayitem Düzenleyen : emreaccent
205 50 16 Lastik ebat olarak büyük eğer jantı çok beğendiysen sadece jantı alıp 195 50 16 veya 195 45 16 lastik takmanı tavsiye ederim...
arkadaslar lastıgın ebatları konusunda tereddutlerım var agırlıgı konusunda??bu marka jant kullanan oldumu bu lastıkle jantı bu fıyata alıp takmalımıyım???
bence 195 55 15 jant ve lastik takın en iyisi...budur derim bende 16 inç istiyordum ama 15 taktım daha sağlıklı
Emre Bey, bence hiç böyle bişeye kalkışmayın. Zira aracınızda konfor neredeyse yok olacağı gibi hem alacağınız lastiği hem de jantı sert bi çukurda riske atmış olursunuz. Bunun yanında lastik çevresi değişeceğinden hem yakıtınız artar hem de motorunuz yorulur kadranının tutarsızlığı da cabası. Ben de 195/55/15 ebat var orjinalinde, güvenliği artırmak için kışlık 14 jant 185/65/14 lastik aldım konfor hissedilir derecede farketti ki bunlar eşdeğer ebatlar.