Aracı alalı bir sene oldu öndeki plakada mühur yok arkadaki plakada var ne yapmam lazım ama üzerinde türk bayrağı tr hologramı var canım sıkıldı LG-D331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
plakam kayboldu diye oturduğunuz yere bakan karakola başvurun, orada size bir kağıt verecekler, o kağıtla trafik sicilde yeni plaka bastırın. 25-30 lira masrafınız olur. şimdi hologram olsa da mühürsüz plakayı kullanmak doğru değil, polise bu şekilde laf anlatmak zor olur. acaba mühür var da siz mi göremediniz, iyice baktınız mı?
yenisini çıkartmak en iyisi. ben aracı ilk aldığımda stepneye bakayım dedim. gazete kağıdına sarılı bir plaka daha çıktı oda mühürlü. eski sahibi düşürmüş yenisini yaptırmış. sonrada bulunmuş plaka yani 3 plakam var.
Bende motosiklette var, şimdi motorunu dağıttım, topluyorum akabinde güzelce boyayacağız tarık'la... yazın işe onla gidip gelirim... Motor dediğimde scoter
cenker abi bende de 3 plaka var. bende kaybettim sandım sonra bulundu ama sonra gidip vermedim. yalnız yeni plaka alırken polis memuru eğer bir daha plaka kaybı olursa plakanızı değişmeniz gerekecek bilginiz olsun demişti... iki plaka kaybolunca başka bir araca takma ihtimalinden dolayı heralde