Arkdaşlar merhaba. 1 hafta önce kadar 2014 ix35 imi aldım ve hemen aklıma ledlerle uyumlu xenon taktırmak geldi. bikaç sorum var: 1. farlar h kaç ? 2. ix35 inde xenon kullanan varmı herhangi bir sorun yaratıyormu? 3. tavsiye edermisiniz? şimdiden cevaplarınız için çook teşekkürler.
Tabiki siz bilirsiniz ama, İşinin profesyoneli bir Modifiye firmasına yada Oto elektrikçiye gidiniz.. Tavsiyem Slim 5000 K xenonlar... Sorun yaratmaması için bence oto elektrikçiler yardımcı olur...
xenon eğer usulüne göre yapılmazsa karşıdan gelen kişinin gözünü kör eder. muayenede sıkıntı yaşarsın. mercekli taktırman gerekiyor orjinal bişey bulman lazım. bence sen dokunma araca orjinal kalsın.
H7 olması lazım. Mercek olmadan kullanmak özellikle ix35 gibi yüksek araçlarda öndekini çok rahatsız eder. Bence önce mercek işine bakın yada mercekli far alın. For 2010 2011 Hyundai IX35 Xenon Headlight with Angel Eye and HID Bi xenon Projector-in Lights & Indicators from Automobiles & Motorcycles on Aliexpress.com
Yeni ix35 lerde de eskilerinde de zaten orjinalinde mercekli far kullaniliyor. Iyi bir arastirma ile kaliteli bir xenon kit alirsaniz sorun yasamazsiniz. Canakkalede var 2 3 ix35 iyi görünüyor
Xenona orjinal olmadikca genel anlamda karsiyim. Bu arada ix35 in merceksiz farini hic gormedim tamami mercekli diye biliyorum. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi