öncelikle herkese selam ben yani üye oldum sitemize 97 model 1,5 gls accent'im var. ancak arkadaşlar benim bir de sorunum var malum bayram tatili geldi ve cuma günü yola çıkıyorum ancak aracımın arka sol amortisörü patlak bu haliyle araç yüklü olarak 90 km kadar gidebilirmiyim sorun çıkarır mı bana lütfen cevap yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim hepinize.
öncelikle aramıza hoşgeldiniz bence bir sorun yaratmaz ama yinede diğer arkadaşların fikrini almakta fayda var!!
patlak amotisörle virajlara hızlı girmedikten sonra pek sorun yok asırı yükleme yapma yeter accent admiremin bugune kadar 2kez 4 amörtisör değişti patlak gezdğim sürelerdede sorun cıkarmadı allahtan garantisi var ya adamlar bedava değiştirio amörtisörleri
Özellikle tek patlak amortisör aracın yol tutuşunu çoketkiler, yüksek süratlerde viraja girdiğinizde aracı savurur, hatta bu yüzden takla bile atarsınız.
çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinize zaten değiştirmeye kararlıyım ama bulunduğum yerden adıyaman merkeze gidene kadar idare etmeli beni bugün servisi aradım 250 ytl ye mal olur dediler sanayiye gideceğim sanırım. adıyamana kadar bi kaç arkadaşa söz vermiştim ama sanırım onları da alamayacağım çünkü valizleri çok ve yük de artmış olacak. ilginiz için tekrar teşekkür ederim
benimde sol arka patlaktı mutlaka degiştir arkadaş viraja biraz hızlı girdinmi arka tarafın savruluyor veya az hızla girsen bile savurma eylemini sana hissettiriyor ben yanlışıkla 2 kez hızlı girdim zor toparladım aman dikkat https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif
bende 98 accent war gls benm arkaların ikiside patlaktı zorunluluktan 720 kilometre qittim bi sorun olmaz ama tekelerkler için hiç ii diil bir an önce deqiştirmeye bak arkadşım...
bizim bu araba de deıldı eskı renault 9 da on amortosoru kaputtan cıkarmayı basarmıstım cukura hızlı gırerek .s o hali ile sanayiyie ben zor gitmiştim ama bu arka amotsisormus fazla sorun olacagını bende zannedmıorm
evet en sonunda değiştirdim ama başıma gelmeyen kalmadı parçacıdan aldım bi çift amortisör biri gazlı biri düzmüş birde geniş çanak iftar zamanına denk geldi o da usta bırakmış gitmiş arabayı iftardan sonra gittik servisi açtırdık çifti 200 ytl ye geldi 7 yola çıkacaktım ama 10,30 u buldu yola çıkmam çok şükür tamda sahura yetiştim eve biraz sıkıntı çektim ama çok şükür sağ salim geldim