Arkadaşlar aranıza yeni katıldım İnşallah Kredim yarın çıkacak ve bende bir İ20 sahibi olacağım. Araç ile ilgili tecrübelerinizden umarım beni mahrum bırakmazsınız. Hepinize hayırlı forumlar dilerim.
Ben i20 imden cok cok memnunum o kadar araba kullandim hersey iyi guzel ama su kredi ile aldigima cok pismanim =(hayirli ugurlu olur Allah tekerinize taş değdirmesin inşallah. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı hürmetler ve teşekkürler ederim Yüce Rabbim Celle celaluhu sizlerden razı olsun. Hayırlı geceler.
Aracınız hayırlı olsun pişman olmayacağınız bir araç fakat sense paketini alabilseydiniz sizin için daha da tadından yenmez olurdu ben 1 yıl oldu alalı hiç bir ciddi sorun yaşamadım benden kaynaklı aksesuarlardan biraz yaşadım Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın.
allah kaza bela vermesin bende de 2014 versiyonu mevcut araç benim ilk aracım ama gerçektende güzel kıyaslama yaparsak en boş jump modeli bile diğer araçlar gibi boş değil
Araç çok güzel 1 senedir kullanıyorum eğerki otomatik alırsanız virajlarda frenlemeyi yüksek hızda viraj içinde yaparsanız araba çok kötü kayıyor fakat direksiyonunuz iyise çok kolay toparlarsanız aman dikkat heyecan yaşamaya hiç gerek yok