Ahmet bey foruma hosgeldiniz kendinizi tanisma bolumunden tanitmalisiniz. Ayrica profilbilgilerinizi tam ve eksiksi doldurursaniz bizler ve sizin icin daha kolay olacak. Yeni konu acarken konu icerigini daha aciklayici yazmalisijiz konu basligi konu ile alakali olmalidir. Forum kurallarini gozden gecirin. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sesi tarif edebilirmisiniz acaba. Surrtme sesi gibimi yoksa serbest bir parcanin sallanmasimi. Deneme amacli bagaj ustkapatma aparatini bagaj tabanini yedek lastigi kriko vs arabadan cikartipbir yolda deneyin. Babam uzun zaman ses sorunu yasadigini soylerdi ( ben duymazdim ) sorun bijon anahtariymis. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bende de aynı tür problem oldu. Bagaj kilidiyle ilgili sıkıştırma gibi bir işlem yaptılar. Ses geçti. Fakat, şimdi de bozuk bir yoldan geçerken plastikten gelen bir ses gibi çıtır çıtır bir ses geliyor. Sanırım tekrar servise bir uğrayacağım.
Benim Araçta 1 yıldır arkadan ses geliyor nice ustalar ve servislere gösterdim çözümü bulamadılar bizim ailede ix35 çok var şuan 5 ix35in 3ünden aynı ses geliyor ve hala bulamadık ya :S