Arkadaşlar son 10 gündür arka kısımdan zannedersem bagaj kapağından çatırtı sesleri geliyor ne yaptım ne ettimse sesi bulamadım bir türlü daha bu sorunla karşılaşan var mı? Birde araba yıkanınca ses kalmıyor 1-2 gün idare ediyor sonra yine başlıyor
Yok benim söylediğim ürün silikon bir ürün hb sitesinde var. Sadece kapı fitilleri bagaj fitili için satılan bir ürün w40 pek fayda edeceğini sanmam neticede o ürün pas sökücü yağlayıcı ürün.
Plakalıkla bagaj arasına bosluk varsa bagaj kapagından ses gelebilir. Ben araya 2 adet ufak sunger parçası sıkıştırarak bu sorunu çözmüştüm. umarım işine yarar.
Merhaba, son bakımda usta plakalık çerçevesini değiştirmişti, bahsettiğiniz çıtırtı sesi başladı, plakalıklara sünger desteği de sesi kesmedi, enteresan olanı 100-110 km hızla giderken acayip artıyordu ses, Çözüm, geçen gün çektim parka arka plakalığı kontrol ettim, sıkıntı yoktu, bagaj kapısının altındaki plastik yeri kontrol ettim birde ne göreyim normalde kapıya kaynaklanmış bir kablo parçası lehimiyle beraber çıkmış, onu oralarda bir yere iyice sabitledim, plastik kısmı takarken vida yerlerinden biri kayboldu, yerine ikame bişey uydurdum. Sonuç; çıtırtı patırtı kalmadı, sizlere önerim sizde bagaj kapısının içine bir bakın isterseniz,
Arkadaşlar bende plakalık yok plaka çift taraflı bantla yapıştırılmış halde çok tuhaf bir araba şuan ses yok ama arada nadirende olsa yapıyor
Üçüncü fren lambasının plastik kabı da ses yapar. Özellikle araba devirsizken araba titrerse o zaman çok ses yapar. Plastik kapağı aşagı dogru çekerek sökün bir süre öyle kullanın. Ses gelmezse ordandır.