Arabanın arka tamponu çıkurdan geçerken yere sürttü sonra egzostan gelen ses birden değişti. Arka taraftan geliyor kaçırma sesi. Bağlantı yerleri sağlam ama boru eski. Resimlerden bir fikir verebilir misiniz? Son resimde içi baya kötü açıklık var ordan ses yapar mı? Sent from my iPhone using Tapatalk
bende bursada vurmuştum tam bu benzin deposunun orda kıvrım noktası var ordaki boru çürükmüş darbeyi alınca ordan yarılmıştı belki sizinkide ordan gitmiştir
@gogo17 kardeşim , mutlu bayramlar , oğlanın getzinin direksiyon kutusu arızalandı , pazartesine Mersinden randevu aldık gideceğim ( oğlum çalıştığı için ben götürüyorum) acaba bu kutu tamiri kaça patlar bu arada pompada arızalıdır herhalde. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
O Egzoz umutsuz vaka gibi. İlk resimde ki kelepçeden sonrası paslı olan yer , közlenmiş patlıcan gibi kendini bırakmış artık. Egzoz değişimi şart.
Abicim allah razı olsun seninde bayramın mübarek olsun ne yalan söyliyim bizim burda kutu tamiri yapan yok ee kutuyu söksek lift dolu kalıcak diye kimsede tamire yanaşmıyor direk değişim yapılıyort bizim burda senin kutuda ne vardı boşlukmu yağ kaçağımı ?
Evet kardeşim hidrolik direksiyon yağı kutusu yağı alttan boşalıyor ve direksiyon kazık , arefe günü ilçe oto sanayiye gittik , Mersinden randevu alın bir tane kutucu var zaten kendisine doğu ve güneydoğudan bile kargoyla kutu gelir yapar gönderir , siz randevu alıp gidin dediler bu nedenle yağ koyarak 90 km gideceğz bakalım. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Hocam yanına bolca yağ al git sık sık ta yokla yağını pompayıda bozar yağsız bırakırsan muhtemelen 250 300 lira arası bişey tutacaktık keçeleri var içinde o keçelerden kaçırıyordur
Teşekkürler , bayram arası sıkıntı oldu iki aile benim i20 ile idare etgik , şehir içinde honda sukıtırla idare ettiler , bakalım Mersine kadar idare edebilecek miyim. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Pek içinde yağ durmuyor , düz yolda sorun yok ama dönüşler felaket , dün oğlan bir kutu yağ almış denize gittiler doldurup gitmişti apt nın önüne geri geldiğinde boşalmış , yaptığı yol 30 km durum böyle işte. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
90 km gitmesi zor olur ama yapılcak bişey yok pompayı bozmamak için sık sık yağ koyun yolda geçmiş olsun
Hocam ben geçen yıl sordum tamir için direksiyoncu bende 150tl işi var, kutuyu da motorcuya söktürmek lazım motorcu da 200tl civarı ister dedi. Yani toplamda 300-350tl arası tutuyor galiba.
Hocam iş direksiyon kutusuyla bitse iyi olacakta , pompa da bozuksa yenilenecek gibi görünüyor, hayırlısı bakalım. iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.
Keşke maddi durumlar uygun ise komple değişim yaptırsan daha güzel olurdu çünkü ciddi mana da çürümüş.