Arkadaşlar Merhaba arka tamponda küçük bir göçük meydana gelmiş nasıl geldi nasıl oldu hiç bilmiyorum şimdi bu göcüğü ve aracın kaldırımda değen yerleri dış kapı kollarında ve ufak tefek yerlerde boya atmaları mevcut bu göcüğü yaptırırken rötüşlarıda yaptırayım diyorum AVRUPA yakasında oturuyorum bu yakada kaporta boyacısı olan varsa yardımcı olabilirmi ? Fiyat tahminleriniz varsa onlarıda duymak isterim. Bu işlemleri yaptırırken kompla pasta cila ve boya koruma da yaptırmak istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum fotoğrafları aşağıda göreceksiniz
tamponda cok fazla bır sey yok bence bemın bır boyacım var bayrampasada oturuyorum fıyatı fazla cıkartmıyor (test edıldı onaylandı ) eger yakınsan gosterelım fıyat alırsın en azından (ben sorarsam gormeden bısey dıyemem cevabını alırız )
2adet saç kurutma ile ısıtıp arkadan sopa yardımı ile iterseniz eski halini alır. bunun için boyatmaya gerek yok... Bir dahaki tampon hasarında toplu boyatırsınız benim gibi hoş yine dünya hasar aldı arka tampon ama boya zor tutuyor kendini
Doğru diyosunuz fakat zaten rötüş yapılması gereken yerler vardı hani kış gelince erime çürüme yapmasın diye yaptırayım diyorum düzeltmekde sorun yok düzeltirim ama gelin görün ki boyası atmış pis bir görüntü olarak duracak o yüzden öyle olmasınıda istemiyorum ama düzeltme işini bi deneyeyim
Bu yorumda ayrı bir güzel olmuş Hadi Arkadaşlar Avrupa yakasında iyi bir kaportacı yok mu kimsenin işi olmadı mı yahu ?
Abi Ben Bahçelievlerde oturuyorum evimizin karşısındada kocasinan otosanayi var ama bir tane usta yok bi gelen pişman bir gelmeyen oturduğum yere yakın ki Anadolu yakası olmasın heryere giderim yeterki daha önce gidilmiş güvenilir sözünün eri bir usta olsun
Okan geçmiş olsun Allahtan ufak birşey sorun etme halledilir anadolu yakasında olsan yardımcı olurduk ama bayağı uzaksın bize.
ekim başından, haziran başına kadar anneme bırakıyorum aracı, tek yaptığı; evden okula git gel 1,5+1,5km; bir de beni arada 5-10km sakin yoldan gelip garajdan almak... dedem çok ısrar ederse bi kere de 90+90km memlekete gider. yani 600-700km onun yıllık yaptığı yol. üniversite okuyorum. evde olduğum sürece ben kullanırım, kendisi de der, araba senin sayılır. sanayiye ben giderim, arada param oldukça masraflarına ben de dahil olurum... 600-700km yıllık sürüş yaptığı, arka park sensörü santimetre göstergeli oldugu halde 3yılda arka tamponu 5 kere çarptı :RpS_mad: ilkinde büyük vurmuştu, sol tarafta tava büyüklüğünde boya dökülmesi, sol stop kırıldı, allahtan kaportada sıkıntı yoktu mecburen yaptırdık... memlekete gittiğinde nasıl başarmışsa bir direğe, bir ağaca 2kere vurmuş arka tampon uzaktan davulun sesi hesabı hoş, ama yaklaşınca, sağda boya çatlaması, solda boya atması, altına dogru sizinki gibi küçük bir vuruk ve boya dökülmesi var, görüntü pek bozuk değil uzaktan, annem tamponu düşürene kadar yaptırmayacağım Ayrıca milenyum bilmem ama, plastik tampon nasıl çürür?
Kaan tampon çürür diye demedim böyle rötüş atılması gereken yerler var nohut kadar iki yer siyahlaşmış oralar paslanıp çürümesin diye dedim. Adem abi teşekkür ederim ya zaten Serdar abininde bir boyacısı var oda söyledi ama gerçekten çok uzak abi git gel yoruyor insanı yani oraya gideceğim parayı bu tarafda bi yere veririm diye düşünüyorum ama avrupa yakasındaki arkadaşların hiç biri araçlarına ne boya yaptırmış nede tamire götürmüş kimse yardımcı olmuyor anlamıyorum
Özelden yazışmayın bende de aynı durum var ama benimki daha büyük biz de sebeplenelim Hatta ben Bayrampaşadayım giderseniz benimde haberim olsun