Merhaba arkadaşlar. Geçen gün lastikçide arabamı kaldırdıklarında farkettim. Bugün fotoğrafını çekme imkanım oldu. Sağ arka amortisörümün altındaki bilya gibi bir şeyin yamuk olduğunu farkettim. Resimde görebileceğiniz gibi 1.resimdeki sol olanda birşey yok, fakat sağ olanda bir parça yukarı doğru yamulmuş. Pek bilgim olmadığı için sizlere sormak istedim. Bilgisiz olarakta servise gitmek istemedim. Benim sormak istediklerim şunlar; Bu parça nedir? Böyle kalmasında bir sıkıntı olur mu? Yaptırmaya kalksam çok pahalıya patlar mı? 1.Resim Sol Amortisör 2.Resim Sağ Amortisör
hocam ailemle Ağva'ya gittim. Yolu karıştırıp toprak ve bol çukurlu bir yola girdim ordan sonra oldu bu. Arabada malum tatile gidiyoruz diye yükte biraz fazlaydı. Dikkatimi çekti merak ettim bu nedir? neyin nesidir diye
Servise gidicem fakat, o parça nedir, fiyatı nedir bunları bilmediğim için gidip kazık yemek istemiyorum. Servisler malum zaten. Şimdi ufak bir parça diye gidip komple amortisörüde değiştirebilirler.
servise değiştirtmek zorunda değilsin , onlar tespiti koyar ve fiyatı şu der. kararı sen veriyosun. en azından sorunun ne olduğunu ve hangi parça olduğunu öğren derim. adını koymuş olursun.