arkadaşlar rica etsem accent admira 1.6 nın arka pandizotunun fren lambasından koltuğa kadar ve iki hoparlör arası ölçüsünü verebilir misiniz pandizotu kestirmemek için 2 li oval kabartma pandizot yapmayı düşünüyorum
araç arıyorum yaptırdığım yer de şehir dışında onun için aracı olan birisinden ölçmesini rice etmiştim
Bence bu iş o tür ölçüyle pek olmaz gibi.Sattığım admire ye yaptırmıştım 2 oval hoparlör yuvalı orjinal pandizotu mdf üzerine koyarak ana hatları çıkardı ve kesti.Şimdi dediğiniz gibi yaptırırsınız ölçü uymaz sağda solda boşluk olur içinize sinmez.illaki yaptıracaksanız hoparlör yuvaları pandizot altı saca değmeyecek şekilde açılı ve yüksek olsun yoksa sacı benim yaptığım gibi kestirirsiniz.
ben bütün olarak yaptırmadım orjinah pandizotun üzerine koymak için sadece 2 li oval hoparlör için 50 cm boyu aşağı yukarı 25 cm de eni var acaba diyorum 25 cmlik eni fren lambasından koltuk başlığına kadar kurtarır mı
Komşunun admiresi aşşağıda olsa iner bakardım şimdi.Bahsettiğin yer 25 cm den biraz daha fazla diye hatırlıyorum.
keşke 25 cmden fazla olsa benim korkum sığmayacak olması fren lambasının dış muhafazası bayağı kaba çünkü