Merhaba arkadaşlar. Yakında muayeneye gireceğim ve aracı aldığımda bu saydıklarım yoktu. Bunları nereden temin edebilirim acaba?
Yoklar baktım koltuğun altına. Hangi zihniyet çıkarıp alır ki bunları? 3. fren lambası da yoktu aracı aldığımda.
kuzenin 2000 milenyum lx inde vardı diye hatırlıyorum. serdar hocamın dediği gibi koltuğun altına kaçmış olabilir https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
arkadaşlar bu arka orta kemere, çocuk koltuğu bağlayabilirmiyiz . polis bişey der mi? Düzenleyen : kaan_sel
Allegro'larda 3. fren lambası yoktur. Ama kemer sistemi eksiksiz olması lazım. Benim aracımda bütün kemerler ve soketleri vardı.
3. fren lambası soketi var ve önceden takılı olduğu anlaşılıyor yerinden. Demek ki eleman sonradan taktırdı satarken de söktü. Ancak kemer girişleri mevcut değil nereden bulabilirim acaba?
1. Arka orta koltuk kemer ve kilidi sabitleme yeride yok mu ki ! (Koltuğun altında orta yerde kemer ve kilidinin vidalama yeri vardır.) 2. kilitli çocuk oturağı ve pandozitin orada kilit sistemi varsa EVET. aksi durumda sorun yaşayabilirsiniz
Vidalama yeri var da kemerin girdiği sıkıştırma yeri ve orta emniyet kemeri yok. Çıkartmışlar çünkü sıkıştırma yerinin çukuru var koltukta.
3. fren lambası taktırmasam muayeneden geçebilir miyim acaba? Ağır kusur diye biliyorum. Ancak orjinalde yoksa kontrol edilmiyor diye de biliyorum. Acaba hangisi doğrusu?
Standartlara göre 3. fren lambası yasal olarak mecburidir.. Kemer klipsleri içinde oto döşemeciden yardım alabilirsiniz onlarda vardır..
Valla benim araçta 3. fren lambası yok(orjinalinde). 3.Emniyet kemeri konusunda ise benim arkadaşta reno eupa var 97 model ondan 3 emniyet kemeri istemişler(Bilecikte.)Ben Adapazarında yaptırdım arkadaşla gittik.Benim normalde 3. emniyet kemerim var ama bakalım isteyeceklermi diye koltuğun altına sakladık.Eğer isterlerse çıkarırz burda deriz dedik.Ama fenni muaneden geçtik istemediler.Sormadılar bile.Bence fenni muaneye önce bir gir eğer isterlerse taktırırsın istemezlerse sorun yok.
milennium kasa LX lerin hiç birinde 3. fren lambası yoktur sizden öyle bişey talep edemezler öyle olsa ben eski araçla hiç muaneden gecemezdim emliyet kemeri olayınada bakmazlar gibime geliyor