2005 model admiram var arka koltuğun süngeri zift değmiş bundan dolayıarabanın içersinde ağır kokuvar servisten arka koltul alt minderini sordum çok uçuk bir fiyat verdiler(800tl) ne kadar yıkatırsam benzinle silsemde bir süre sonra süngerde yeniden çıkıp koku yapıyor bu işin başka çözüm yolu varmı?
Koltuğu yerinden çıkartın, döşemeyi sökün, dışarda bi kaç gün böyle kalsın, aklıma başka bir şey gelmiyor...
çok geniş bir alan değilse kesip atın ve oraya dolgu malzemesi uygulayarak şeklini düzeltin derim ben... görmedim gerçi nasıl bir şey ama...
Zift Lekesi: Üstüne vazelin sürüp bir saat bekletmek, sonra da lekeyi her eczaneden rahatlıkla bulabileceğiniz eterle silmeniz gerekmektedir. daha olmadı zaten değişireceksiniz.
hocam Ankarada Yıldız Oto sanayi sitesi var orda bol miktarda çıkma parça bulabilirsiniz... internette aratın baya bi yer bulursunuz çoğunluğu online alışveriş yapıyor sanırsam yada havale ile gönderebilirler... Daha olmadı sanırım Van dasınız Vanda ki servisi araştırın pert olan araçları nereye gönderiyolar ordan temin etmeye çalışabilirsiniz...